
عباسپور در گفتگو با دانشجو:
تشریح اقدامات بسیج دانشجویی خوزستان در عرصه پژوهش و فناوری / محدودیتی برای فعالیتهای علمی وجود ندارد
معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: مراکز علمی زیرمجموعه این معاونت در تمامی عرصههای مربوط به پژوهش و فناوری فعالیت دارند و محدودیتی برای آنان در نظر گرفته نشده است.
احسان عباسپور، معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: چندین مرکز علمی پژوهشی زیر مجموعه این معاونت در دانشگاههای استان فعالیت دارند که در عرصه پژوهش و فناوری دستاوردهایی هم داشته اند.
عباسپور افزود: این مراکز در تمامی عرصههای مربوط به پژوهش و فناوری فعالیت دارند و محدودیتی برای آنان در نظر گرفته نشده است.
معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان خوزستان اظهار کرد: حمایت از پژوهشگران، برگزاری دورههای آموزشی مختلف و وبینارها، اجرای طرح راه مهندسی، ساماندهی دانشجویان در مباحث علمی و هدایت آنان به سمت مسیر رشد علمی، ثبت اختراعات، برقراری ارتباط بین دانشجو و پارک علم و فناوری و مراکز رشد و... از جمله اقداماتی است که در این معاونت در عرصه پژوهش و فناوری صورت میگیرد.
وی گفت: در عرصه نوآوری ها، در مرکز علمی پژوهشی بسیج دانشجویی بهبهان دانشجویان موفق به ساخت دستگاه رادیولوژی کودکان شدند و در مرکز علمی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز هم دانشجویان پژوهشگر موفق به طراحی و ساخت دستگاه ضدعفونی کننده دست شدند و این موارد از جمله دستاورهای ما در بحث اختراعات است.
عباسپور ادامه داد: در بحثهای علمی هم دانشجویان فعال در این معاونت اقداماتی در عرصه چاپ مقالات علمی انجام دادند و حتی سرمایه گذاریهای مشترکی با اساتید هم برای آنان انجام داده ایم و قصد داریم تیمهایی متشکل از اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی فعال در این حوزه تشکیل دهیم تا با همکاری و همراهی یکدیگر دستاورهای موثری در این عرصه داشته باشند.
وی اذعان کرد: البته در این عرصه تاکنون اساتید و دانشجویانی که تیم علمی تشکیل دادند موفق به ساخت متههای پنج پر پنج سنسوره، ساخت نرم افزار هدایت و ناوبری نیروگاهها و... شدند که همچنان به فعالیت در این بخشها مشغول هستند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.