آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۴۸۹
در مراسم افتتاح هفته پژوهش؛

دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) رونمایی شد

همزمان با هفته پژوهش در مراسم افتتاح و رونمایی از نمایشگاه مجازی دستاورد‌های پژوهشی استان خراسان رضوی از دو دستاورد پژوهشی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) رونمایی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مراسم افتتاح و رونمایی از نمایشگاه مجازی دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار استان خراسان رضوی، دو دستاورد علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) به صورت ویدیو کنفرانس رونمایی شد.

«دستگاه جت پلاسما با استفاده از میدان مغناطیسی» و «دستگاه ضد عفونی پلاسما برای تجهیزات تنفسی» دو دوستاورد جدید پژوهشی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) است که توسط قاسم صادقی بجستانی، رضا عارف نژاد و امید نصرتی بیابانکی از اساتید و دانشجویان این دانشگاه اختراع و در این مراسم رونمایی شد.

قاسم صادقی بجستانی، مدیر گروه مهندسی پزشکی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، در حاشیه این مراسم در مورد کارایی دستگاه ضد عفونی پلاسما برای تجهیزات تنفسی گفت: امروزه با افزایش سطح بهداشت و افزایش مراکز درمانی و پیشرفت روز افزون تجهیزات پزشکی با حساسیت بالا، اهمیت استریل کردن تجهیزات پزشکی بسیار حائز اهمیت می‌باشد. در حال حاضر برای استریل تجهیزات عموما از اتوکلاو‌های بخار و یا مواد شیمیایی و برخی اتوکلاو‌های پلاسما استفاده می‌کنند که این روش‌ها قابلیت استریل کردن و استفاده برای تجهیزات تنفسی حساس را نداشته و باعث آسیب دیدن تجهیزات می‌گردد.

وی افزود: دستگاه ساخته شده دارای چهار بخش اصلی است و در هر مکان یا شرایطی به راحتی قابل استفاده می‌باشد؛ زیرا عدم استریل این تجهیزات در بسیاری از زمان‌ها با عث انتقال عفونت‌های تنفسی از قبیل سل، covid ۱۹، H۱N۱، MARS و... شده و برای بیماران مشکلات زیادی را ایجاد می‌کند.

این مخترع جوان کشور در ادامه درباره اهمیت و کاربرد دستگاه جت پلاسما با استفاده از میدان مغناطیسی گفت: تاکنون جت پلاسما‌های گوناگون و با روش‌های مختلفی ساخته شده اند که در تمامی این دستگاه‌ها محدودیت‌هایی از قبیل حساسیت، حرارت، شوک الکتریکی و ... مطرح شده است. ولی در این دستگاه تمامی این محدودیت‌ها را حذف و ایمنی دستگاه را بسیار افزایش داده ایم.

صادقی بیان کرد: برای تولید جت پلاسما و انجام عمل یونیزاسیون گاز، بجای استفاده مستقیم از جریان الکتریکی و تخلیه الکتریکی بین دو الکترود، از یک سیم‌پیچ جهت تولید میدان الکترومغناطیس استفاده‌شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به نتایج به‌دست‌آمده از جت پلاسما برای درمان بیماری‌ها معتقدیم با روش پیشنهاد شده، محدودیت‌های مطرح‌شده در سایر تحقیقات، کنار گذاشته خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار