کد خبر:۸۹۹۰۶۴

برگزاری مراسم گرامیداشت شهیدان حاج قاسم سلیمانی و حمید تقوی‌فر

یاد و خاطره شهیدان سپهبد حاج قاسم سلیمانی و حاج حمید تقوی‌فر در دی ماه جاری با رویکرد کمک به محرومان گرامی داشته خواهد شد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سردار مهدی فیض‌الهی از همرزمان شهیدان حاج حمید تقوی‌فر و حاج قاسم سلیمانی ا با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت سالروز شهادت این دو فرمانده محور مقاومت بیان کرد: با توجه به شرایط پیش آمده به دلیل شیوع ویروس کرونا، بیشتر فعالیت‌های‌مان در دی ماه در راستای خدمات رسانی، توانمندسازی، کمک‌های مومنانه به نیازمندان در مناطق محروم و حمایت از کسب و کار‌های زودبازده است.

فرمانده قرارگاه مرکزی مدافعین حرمین شریفین خاطرنشان کرد: همچنین تندیسی از شهید حاج قاسم سلیمانی ساخته شده است که همزمان با سالروز شهادت ایشان در کشور عراق از آن رونمایی خواهد شد. در این مراسم عشایر عراق نیز حضور خواهند داشت.

بامداد جمعه ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۸، سردار قاسم سلیمانی در حمله هلی‌کوپتری آمریکایی‌ها در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. در این حمله ابومهدی المهندس، فرمانده حزب‌الله عراق و قائم مقام بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و شمار دیگری از رزمندگان عراقی به شهادت رسیدند. حمله فوق به دستور مستقیم رییس جمهوری ایالات متحده صورت گرفت.

همچنین سردار شهید حاج حمید تقوی‌فر (سردار سامرا) از فرماندهان دوران دفاع مقدس و نوابغ اطلاعات و عملیات بود که دی‌ماه سال ۱۳۹۳ در جریان مقابله با تروریست‌های تکفیری داعش در شهر عزیزبلد عراق به شهادت رسید. این فرمانده ایرانی از مؤسسان حشد الشعبی (بسیج مردمی) در این کشور بود. «ابو مریم» و «سردار سامرا» دیگر نام‌های او هستند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار