آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۰۲۳۳
نماینده عراقی:

پارلمان از قرارداد‌های دولت الکاظمی بی‌خبر است

یک نماینده عراقی گفت که دولت مصطفی الکاظمی، پارلمان را در جریان توافقات و قرارداد‌هایی که امضاء می‌کند، قرار نمی‌دهد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ستار الجباری» عضو کمیسیون برنامه‌ریزی راهبردی پارلمان عراق امروز (شنبه) از ناهماهنگی کامل دولت این کشور با پارلمان در حوزه عقد قرارداد‌ها و توافقات سخن گفت.

الجباری به وبگاه خبری المعلومه گفت که دولت وظیفه دارد تا پارلمان و کمیسیون‌های مرتبط را از قرارد‌ها و توافقاتی که امضاء می‌کند آگاه سازد تا تأثیرات این توافقات بر مردم و سیاست حاکمیت بررسی شود.

این نماینده عراقی همچنین گفت که بهبود روابط با کشور‌های همسایه نکته مثبتی است، اما در عین حال باید آورده‌ای که این توافقات برای اقتصاد عراق دارد در تمامی سفر‌های خارجی بررسی شود، اما نمایندگان هیچ اطلاعی از محتوای سفر‌ها و مفاد قرارداد‌ها ندارند.

«فاضل جابر الفتلاوی» دیگر نماینده عراقی نیز با اشاره به سفر مصطفی الکاظمی به آمریکا در مرداد ماه گذشته، گفته است که این سفر فقط برای امضای قرارداد بود. قرارداد‌هایی که نمایندگان به طور کامل از آن مطلع نیستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار