آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۱۰۲۸

حکم حبس فعال زن سعودی صدای متحدان آمریکایی ریاض را هم درآورد

مشاور امنیت ملی کابینه انتقالی رئیس‌جمهور منتخب آمریکا از محکوم شدن یک فعال زن سعودی به حبس طولانی‌مدت انتقاد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کابینه انتقالی جو بایدن دوشنبه شب با انتقاد از محکوم شدن یک فعال زن سعودی به حبس طولانی‌مدت، مدعی شد که دولت آینده آمریکا در برابر نقض حقوق بشر خواهد ایستاد.

جیک سالیوان در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر نوشت: «اقدام عربستان سعودی در محکوم کردن لجین الهذول [به 5 سال و 8 ماه حبس] صرفاً به خاطر اینکه او از حقوق جهانی خود استفاده کرده است، ناعادلانه و ناراحت‌کننده است.»

وی افزود: «همان‌طور که ما گفته‌ایم، دولت هریس-بایدن در برابر نقض حقوق بشر در هر جایی که رخ دهد، خواهد ایستاد.»

جیک سالیوان در حالی مدعی ایستادگی دولت آینده آمریکا در برابر نقض حقوق بشر شده است که دولت‌های مختلف این کشور از جمله دولت باراک اوباما -که سالیوان به‌مدت 3.5 سال در آن سمت‌های مهمی را بر عهده داشته است- همواره چشمان خود را بر نقض گسترده حقوق بشر توسط متحدان آمریکا بسته و یا حداکثر به محکوم کردن آن به‌صورت لفظی اکتفا کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار