آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۱۲۷۳
کمالی مطرح کرد

طرح رزاق در شمال استان سیستان و بلوچستان هنوز اجرا نشده است

دبیر جنبش دانشجویان عدالتخواه استان سیستان و بلوچستان گفت: با وجود تمایل نشان دادن استاندار سیستان و بلوچستان به طرح رزاق، هنوز خبری از اجرایی شدن این طرح در شمال استان به گوش نمی‌رسد.

جبران ناپذیری تبعات بی تفاوتی مسئولین به تنگه احد ایران /

امین کمالی، دبیر جنبش دانشجویان عدالتخواه استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص عدم اجرای طرح رزاق در شمال این استان گفت: موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، اجرای طرح رزاق را عامل تقویت و توسعه در مرز می داند؛ در حالی که هنوز خبری از اجرایی شدن این طرح در شمال استان به گوش نمی‌رسد و این قسمت از استان کماکان از طرح ارزشمند رزاق بی بهره مانده است.

کمالی اظهار کرد: به گفته استاندار با اجرای طرح رزاق یکسری از معضلات رفع و برخی حوزه‌ها مانند حوزه آموزش، بهداشت با نگاه توسعه‌ای خاص خود و مباحث مربوط به حوزه زیر ساخت‌های امنیت تقویت می‌شود؛ این طرح، صرفاً فروش سوخت در مرز نیست بلکه باعث ساماندهی بسیاری از مباحث می‌شود. روزی که این طرح تهیه شده بود به جهت نبود یک صدای واحد، تصویب نمی‌شد، اما زمانی که یک صدایی به وجود آمد مجموعه سیاسی، امنیتی و اقتصادی در کنار هم قرار گرفته و این مصوبه شکل گرفت. با گفتگو و گفتمان‌های صورت گرفته از سوی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه، مقامات پاکستانی هم این طرح را پذیرفتند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: باتوجه به گفته‌های موهبتی، که خود نیز از موافقین اجرای این طرح است، لازم است یکبار برای همیشه دلیل عدم اجرای این طرح در منطقه، شفاف و بیان شود که چرا این طرح با وجود وعده‌های بسیاری که داده شد در همان مراحل ابتدایی، رها و هیچ‌گاه عملی نشد؛ طرحی که با توجه به وضعیت بد کشاورزی و صیادی در منطقه، گره گشای بسیاری از مشکلات این مردم ولایت‌مدار خواهد بود.

وی تصریح کرد: لازم به ذکر است که دولت افغانستان با وجود اینکه در قضیه حق آبه و همچنین رهاسازی آب در رودخانه هیرمند شیطنت‌های زیادی انجام می‌دهد که نیازمند پیگیری و دیپلماسی قوی تا حصول نتیجه است، درخصوص تبادلات مرزی با سیستان مخالفت جدی نداشته و چه بسا نیازمند به این مسئله می‌باشد.

کمالی در پایان گفت: امیدواریم هرچه سریع‌تر مشکلات مردم این منطقه، به دور از نگاه‌های مرسوم و سلیقه‌ای مورد توجه قرار بگیرد. صاحبان منطق در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی کلان کشور این موضوع استراتژیک را آگاه هستند که اگر مشکلات و معضلات این استان سرنوشت ساز، جمهوری اسلامی را احاطه کند، منجر به مهاجرت و خالی از سکنه شدن منطقه می‌شود که تبعاتش جبران ناپذیر خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار