رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: نمایندگان مجلس به دلیل حجم گسترده وظایف نیاز به مشاوره تخصصی در موضوعات مختلف دارند که کمیته تخصصی دانشجویی کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در این زمینه میتواند بسیار اثربخش باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نشست آغاز به کار رسمی کمیته تخصصی دانشجویی کشاورزی، آب و محیط زیست که با جمعی از دانشجویان و مسئولان بسیج دانشجویی و با حضور سید جواد ساداتینژاد رییس کمیسیون برگزار شد، نقشه راه این کمیته به عنوان ظرفیتی برای مشاوره فکری برای نمایندگان مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
ساداتی نژاد ضمن اشاره به نقش نظارتی و تقنینی مجلس گفت: نمایندگان مجلس به دلیل حجم گسترده وظایف و مشغلهها نیاز به مشاوره تخصصی در موضوعات مختلف دارند که این کمیته در این زمینه میتواند بسیار اثربخش باشد.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با تاکید بر ماموریتها و حوزه گسترده مربوط به این کمیسیون، مسائلی همچون امنیت غذایی را از مسائل اصلی حال حاضر کشور برشمرد.
وی با اشاره به اهمیت شناسایی مسائل، اولویتها و مزیتها در این حوزه، پیمودن مسیر موجود تا وضع مطلوب را نیازمند کار کارشناسانه و واقعگرایانه عنوان کرد.
ساداتینژاد ضمن ارزشمند شمردن ظرفیت فراهم آمده در این کمیته در جهت تقویت کارآمدسازی مجلس و آمادگی کامل برای همکاری با آن، اضافه کرد: اگر این کمیته و امثال آن در سایر کمیسیونها به اهداف ترسیم شده برای آن دست یابند، یکی از زمینههای اصلی تحول در مجلس شورای اسلامی و از اقدامات برجسته در راستای گام دوم انقلاب خواهد بود.
همچنین حامد اقبالی، معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه با ایجاد این کمیته به دنبال کاهش فاصله بین نخبگان و تصمیمگیران هستیم گفت: به تدریج در سایر کمیسیونها نیز کمیتههای تخصصی دانشجویان ایجاد میشود که در نهایت پارلمانی تخصصی از دانشجویان صاحب فکر و ایده برای عرصه حکمرانی کشور شکل خواهد گرفت.
باغخانی پور، دبیر این کمیته با اشاره به حضور افراد نخبه با تجربه سیاستپژوهی و تحصیلات عالی از دانشگاههای برتر کشور از استانهای تهران، خراسان رضوی، خوزستان، مازندران و اصفهان گفت: تا کنون مجموعا بیش از ده جلسه مقدماتی در کارگروههای این کمیته برگزار گردیده و چند طرح پیشنهادی و گزارشهای تحلیلی برای کمیسیون آماده شده است.