آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۲۸۵۵

اهداف پشت پرده اسرائیل از نزدیکی ریاض به قطر چیست؟

یک رسانه صهیونیست فاش کرد با توجه به روابط جداگانه‌ای که تل‌آویو با ریاض و دوحه دارد ، اسرائیل می‌تواند از نزدیک شدن مجدد این دو به یکدیگر برای افزایش فشار بر حماس استفاده کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه یسرائیل هیوم در شماره امروز خود نوشت: ظاهرا دونالد ترامپ با آشتی دادن قطر و عربستان سعودی، آخرین اقدام منطقه‌ای خود را هم به انجام خواهد رساند.

طی چند ماه گذشته جارد کوشنر داماد و مشاور دونالد ترامپ تلاش‌های زیادی را برای تحقق این امر به انجام رساند.

به نوشته این روزنامه نزدیک به جریان بنیامین نتانیاهو، مهم‌ترین هدف از این آشتی تشکیل جبهه‌ای متحدتر و باثبات‌تر در مقابله با عوامل منفی در منطقه است و می‌تواند باعث تاثیر گذاری قابل توجهی بر جریان‌های متخاصم شود.

نویسنده این یادداشت تاکید دارد با توجه به نفوذی که قطر بر گروه اخوان المسلمین دارد می‌تواند فشار قابل توجهی را به نفع جریان اعتدال سعودی علیه حماس به ویژه در غزه وارد کند.

بر اساس این گزارش، همچنین سعودی‌ها هم می‌توانند در رقابت‌های منطقه‌ای خود با ایران، قطر را در کنار خود بیینند.

در این میان پایگاه اطلاع رسانی صهیونیستی زمن هم در گزارشی از ملاقات یکی از سرمایه داران اماراتی با پسران نتانیاهو خبر داد و نوشت روابط بین ابوظبی و تل آویو چیزی فراتر از مواردی است که به طور رسمی اعلام می‌شود.

به نوشته این پایگاه عبری زبان، در زمانی که احمد بن سلیم رئیس بورس دوبی وارد بندر حیفا شد با صف طویلی از سرمایه گذاران اسرائیلی دیدار کرد، اما در میان نام‌هایی که با وی در این سفر ملاقات کردند اسم پسران نتانیاهو هم بود که تلاش شد به دور از رسانه‌ها باشد.

این ملاقات در همان ابتدای ورود بن سلیم به فرودگاه بن گوریون انجام گرفت و عامیت حداد یکی از وکلای نتانیاهو آن را ترتیب داد.

به اعتقاد نویسنده این گزارش، امروز همسویی قابل توجهی بین رهبران امارات متحده و نتانیاهو در بسیاری از مسایل با یکدیگر وجود دارد.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار