گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سارا حسین زاده؛ وقتی الگوهای نادرست به عنوان زن موفق به جامعه معرفی میشوند، در نتیجه ارزش های والا و معیار های اصلی نادیده گرفته میشوند و زنان هم به گونه ای تصویرگری می شوند که تاهل مانع پیشرفت و فرزند آوری ریسمانی است ابدی بر دستانشان برای حضور در جامعه و کسب موفقیت.
همین تصویرگری باعث شده تا بانوان برجسته و موفق داخل ایران که متاهل و مادر هستند در بایکوت بمانند و شناخته نشوند تا این شناخت مانعی برای تزریق تفکر «یا ازدواج کن و به همسر و فرزندانت برس یا در جامعه فعالیت کن» نباشد!
این بایکوت باید توسط ما شکسته شود و دست کم با چند تن از این زنان موفقی که می توانند الگوی خوبی باشند آشنا شویم:
مرحومه طوبی کرمانی: این بانوی فرهیخته فارغالتحصیل رشته فلسفه و کلام و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران بود. رایزن فرهنگی کشورمان در یونان، مدیرکل پیشین امور بانوان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، استاد فلسفه اسلامی دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی ایران در یونسکو، نماینده وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در مرکز امور مشارکت زنان ریاست جمهوری، رئیس شورای سیاستگذاری سازمان بینالمللی زنان پیرو اهل بیت(ع)، عضو شورای مرکزی شورای فرهنگی ـ اجتماعی زنان کشور، مشاور دبیرکل در امور بانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و ... را در کارنامه فعالیت خود دارد.
دکتر سهیلا سلحشور کردستانی: عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مدیرعامل شرکت کیتوتک. وی دارای دیپلم از کالج چستر انگلستان، لیسانس شیمی از دانشگاه دمونتوفورد (لستر – انگلستان) فوقلیسانس علوم الیاف (دانشگاه لیدز – انگلستان) و دکترای تخصصی شیمی پروتئین از همان دانشگاه و فوقدکترای تخصصی بیولوژی مولکولی از دانشگاه بیرمنگام است. او دارای ۲۲ اختراع در کار تخصصی خویش است که برخی از آنها عبارتند از: اختراع پوشش پلیمری زخم و استخراج کیتین و کیتوسن برای ترمیم زخم، ساخت نوعی چسب ۳ لایه حاوی داروی ایبوپروفن با رهایش کنترلشده، پانسمان کیتوسل دارای خاصیت بندآورندگی خونریزیهای وریدی، محلول ضدعفونی زخم و شستوشوی دست سیلوسپت و …
بانوی نخبه زهرا هدایتی متین: متولد 1374 و دانشجوی ادبیات فارسی و ادبیات عرب دانشگاه تهران و فارغالتحصیل ادبیات فارسی از دانشگاه تهران. دارای دو مدال المپیاد در رشته ادبیات . یک بار دانشآموزی و یک بار هم دانشجویی.
دکتر طناز بحری: متخصص داخلی فوق تخصص خون و سرطان خون بالغین. دانش آموخته دانشگاه اِراسموس روتردام، هلند.. او پس از اتمام تحصیلات به ایران آمد تا به وطن خود خدمت کند! به او لقب دختر خاص دیدار نخبگان با رهبری داده اند.
فاطمه مقیمی: کار آفرین برتر ایرانی، تحصیل کرده در رشته ی راه و ساختمان. صاحب یکی از بزرگترین شرکت های حمل و نقل در ایران. رئیس سابق بخش رسیدگی به شکایات و حل اختلاف انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی.
سارا حسین زاده - عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریعتی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.