دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۳۹۵ کلنگ کارخانه کاشی و سرامیک و کاغذ سازی در رامشار استان سیستان و بلوچستان بر زمین خورد، اما هنوز به بهرهبرداری نرسیده اند.
امین کمالی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ضعف دو نماینده سیستان و بلوچستان در پیگیری سرنوشت کارخانه کاغذ و کارخانه کاشی و سرامیک سیستان مشهود است. در دهه فجر سال ۱۳۹۵ کلنگ کارخانه کاشی و سرامیک و کاغذ سازی در رامشار استان بر زمین خورد و طبق اخبار اعلام شده، قرار بر این شد این کارخانهها طی سه سال به بهرهبرداری رسیده و بیش از ۱۰۰۰ شغل مستقیم نیز ایجاد کنند تا بتوانند بخشی از مشکلات مردم منطقه را رفع کنند.
کمالی اظهار کرد:، اما اکنون و با گذشت ۴ سال از آن اتفاق، نه تنها این کارخانهها به بهرهبرداری نرسیدند بلکه در همان ابتدای مسیر با مشکل مواجه شده و علیرغم تلاشها و پیگیریهای صورت گرفته، اتفاق مثبتی در این حوزه شاهد نبودیم.
دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: کم کاری و دولتمردان استان سیستان و بلوچستان در پیشبرد این دو کارخانه واضح و شفاف است و در آن هیچ شک و شبههای نیست، اما آنچه حائز اهمیت است اینکه در مقابل این کم کاریها چه کسی باید از حق و حقوق بر باد رفته مردم سیستان دفاع کند؟ آیا جز این است که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی که نقش نظارتی بعد از قانون گذاری مهمترین وظیفه آنان میباشد، باید این موضوع را پیگیری کنند؟
وی گفت:، اما دو نماینده استان در مجلس شورای اسلامی تا کنون حرکت قابل اشارهای جهت رفع مشکل احداث این کارخانهها و سایر کارخانههای نیمهتمام منطقه ازجمله لاستیک انجام نداده و آنطور که انتظار است پیگیری لازم صورت نگرفته و سرنوشت این کارخانهها در هالهای از ابهام قرار دارد و نمیتوان سرانجامی را برای آن متصور بود.
کمالی یادآور شد: امید است به زودی شاهد این باشیم که نمایندگان استان با همراهی یکدیگر، پیگیری لازم جهت به سرانجام رسیدن این مهم را در دستور کار قرار داده و نتیجه اقدامات صورت گرفته را نیز به اطلاع مردم برسانند.