کد خبر:۹۰۶۷۸۶

بازدید هشت ساعته مدیرکل زندان های استان تهران از ندامتگاه قزلحصار

مدیر کل زندانهای استان تهران در بازدید از ندامتگاه قزلحصار با اشاره به اهمیت توسعه فعالیت های مددکاری اجتماعی گفت: مددکاران مجرب این با تقویت روحیه و ارتقای انگیزه خدمت و تعهد جهادی به کمک مددجویان و خانواده های آنان می شتابند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحشمت اله حیات الغیب که به منظور بررسی فعالیت های صورت گرفته در ندامتگاه قزلحصار بازدیدی هشت ساعته داشت، اعلام کرد: طبق اظهارات کارکنان، خوشبختانه میزان رضایتمندی شغلی به طرز چشمگیری ارتقاء یافته که یکی از موفقیت های اساسی اداره کل زندان های استان تهران است و خداوند را شاکر هستیم.

مدیر کل زندان های استان تهران افزود: هر چه میزان رضایتمندی افزایش یابد، آثار نیک آن را در خدمت رسانی به مددجویان و دستگیری از آنان شاهد خواهیم بود.

وی همچنین گفت: مشاوره و مددکاری اجتماعی در زندان ها، مستلزم کسب مهارت های حرفه ای خاصی و تجربه و دانش مبتنی بر رویکردهای نوین است و در این راه مددکاران مجرب ندامتگاه قزلحصار با تقویت روحیه و ارتقای انگیزه خدمت و تعهد جهادی به کمک مددجویان و خانواده های آنان می شتابند و خدمات شایسته ای ارائه کرده اند.

حیات الغیب ضمن اشاره به لزوم گسترش زمینه های حرفه آموزی مددجویان تصریح کرد: عدم داشتن مهارت و نیز بیکاری یکی از معضلات جامعه است که می تواند فردی را به راه های خلاف بکشاند، از این رو بایستی تا حد ممکن تمام نیروها و امکانات را بسیج کنید تا زندانی در داخل زندان با حضور در کارگاه ها یا اشتغال نشسته داخل اندرزگاه، حرفه ای یاد بگیرد و پس از آزادی وارد بازار کسب و کار شود.


مدیرکل زندان های استان تهران اقدامات انجام شده در ندامتگاه قزلحصار، به ویژه در بخش اشتغال را مثبت ارزیابی نموده، گفت: با تلاش شبانه روزی کارکنان بهداشت و درمان، این زندان يكي از زندانهاي موفق دركنترل بيماري كرونا بوده است.


بنا به این گزارش، مدیرکل زندان های استان تهران در بازدید هشت ساعته از این ندامتگاه، با مددجویان و کارکنان نیز به گفتگو پرداخته، در خصوص رفع مشکلات مطرح شده، دستورات لازم را صادر نمود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار