
فرماندار قزوین:
مشکل آب روستای احمدآباد قزوین با همراهی دادگستری به زودی حل میشود
فرماندار قزوین با اشاره به اختلاف بر سر آب روستای احمدآباد با روستای رودبار گفت: با همراهی دادگستری استانهای قزوین و گیلان، مشکل آب روستا به زودی حل و فصل میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد شفیعی، فرماندار قزوین در مورد بیآبی مردمان روستای احمدآباد (لات) گفت: بیش از دو دهه است که بر سر مالکیت آب شرب منطقهای بهنام دُجار دره، بین روستای احمد آباد یا همان لات الموت غربی با روستای رودبار استان گیلان، اختلاف وجود دارد و اخیراً نیز عدهای سودجو، حدود ۳ کیلومتر از خط لوله آب منتقل شده به سمت روستای احمدآباد (لات) را بریده و تکه تکه کرده اند.
شفیعی افزود: در طول هفته جاری، علیرغم دوری و صعب العبور بودن مسیر، تانکرهای آبفای روستایی، آب مورد نیاز اهالی این روستای احمدآباد (لات) را تأمین کرده اند.
بیشتر بخوانید:
شفیعی بیان کرد: پرونده اختلاف بر سر آب دو روستای احمد آباد با روستای رودبار در دادگستری استانهای قزوین و گیلان در حال بررسی و پیگیری است و اهالی این دو روستا نیز قول مساعد داده اند تا عوامل تخریب خط لوله انتقال آب به روستای احمدآباد را به دستگاههای قضایی معرفی کنند تا برخوردهای لازم با آنها صورت گیرد.
فرماندار قزوین خاطرنشان کرد: مشکل آب این دو روستا به تقسیمات کشوری بازمیگردد که چندین مرحله نامهنگاری و پیگیری لازم در این باره انجام شده است و کارشناسان اداره کل تقسیمات کشوری نیز از منطقه بازدید داشتند و در حال بررسی موضوع هستند تا موضوع از طریق تقسیمات کشوری حل و فصل شود.
شفیعی تصریح کرد: اگر این دو روستا که بر سر چشمه اختلاف دارند، در استان قزوین قرار داشتند موضوع تا به امروز حل و فصل شده بود، اما، چون این اختلاف در حاکمیت دو استان قزوین و گیلان واقع شده است، حصول نتیجه، زمانبر خواهد بود.
فرماندار قزوین در خصوص پیگیری این پرونده در دستگاه قضا نیز گفت: برای حل مشکل آب این دو رستا، هفته گذشته نشستی با حضور مقامات ارشد قضایی هر دو استان، بخشدار الموت و دهیار منطقه در استان گیلان برگزار شد و دادستان قزوین و دادگاه انقلاب الموت هم پیگیر موضوع هستند و اعلام کردند که این پیگیریها در اسرع وقت به نتیجه خواهد رسید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.