کد خبر:۹۰۸۱۰۷
در راستای تحقق اهداف جهش تولید؛

اولین گواهینامه محصول COP به شرکت دانش‌بنیان وابسته به پژوهشگران دانشگاه رازی تعلق گرفت

اولین گواهینامه محصول COP در راستای تحقق اهداف جهش تولید در استان کرمانشاه به شرکت دانش‌بنیان «مهان اکسیر شمس» وابسته به پژوهشگران دانشگاه رازی تعلق گرفت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرو همکاری و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با سازمان ملی استاندارد ایران در راستای جهت‌دهی و استانداردسازی محصولات و خدمات دانش‌بنیان و به منظور افزایش سطح پوشش استاندارد برای محصولات داخلی در راستای تحقق اهداف «جهش تولید»، فرآیند صدور شش گواهینامه انطباق COC و گواهی محصول COP برای شرکت‌های دانش بنیان در کمیته ارزیابی استاندارد با همکاری پارک علم و فناوری استان کرمانشاه انجام و اولین گواهینامه برای محصول شرکت مهان اکسیر شمس توسط این اداره کل صادر شد.

این شرکت دانش‌بنیان وابسته به پژوهشگران دانشگاه رازی، تولیدکننده فیلتر‌های کارتریجی گاز‌های شیمیایی است؛ فیلتر‌هایی با ویژگی‌های متمایز برای حذف گاز‌های سمی از جمله گاز سمی هیدروژن سولفید (H ۲ S). همچنین این فیلترها قابلیت حذف ذرات معلق تا ۱۲ میکرون برای کاربرد‌های صنایع پتروشیمی، کاغذسازی، نظامی و تونل‌های حفاری را دارند.
 
با صدور این گواهینامه برای شرکت مهان اکسیر شمس، ضمن تولید سالانه ۵۰۰۰ فیلتر، زمینه اشتغال حداقل ۲۰ نفر نیروی کار نیز فراهم شده است.

گواهینامه محصول COP به آن دسته از محصولات دانش‌بنیان تعلق می‌گیرد که بر اساس خود اظهاری شرکت، محصولات و خدمات آن‌ها در زمینه سلامت، امنیت و کیفیت مورد ارزیابی و آزمایش قرار می‌گیرد و در صورت تایید در کمیته ارزیابی، گواهینامه محصول صادر می‌شود.
 
ناگفته نماند، صدور این گواهینامه‌ها به منظور تجاری‌سازی و تسهیل ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار‌های داخلی و بین‌المللی صورت می‌گیرد.
 
//اولین گواهینامه محصول COP به شرکت دانش بنیان وابسته به پژوهشگران دانشگاه رازی تعلق گرفت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار