آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۲۳۸

بستری ۵۴۸ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان فارس

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از بستری ۵۴۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اورنگ ایلامی، سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اعلام آخرین وضعیت کرونا ویروس در استان فارس، از بستری ۵۴۸ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: از این تعداد، ۹۰ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

ایلامی با اعلام آخرین آمار‌های مربوط به کروناویروس در استان فارس تصریح کرد: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون، ۵۹۱ هزارو ۲۴۳ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده که با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۱۶۷هزار و ۷۸۰ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۷هزار و ۷۸۱ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد هزار و ۴۱۳ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۱۶۹ هزار و ۱۹۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

وی در ادامه با اعلام جان باختن چهار هم استانی دیگر در اثر این بیماری طی روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را سه هزار و ۱۴۱ اعلام کرد.

سرپرست معاونت درمان دانشگاه همچنین از بهبودی ۱۶۳هزار و ۱۵ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

ایلامی با بیان اینکه شهرستان‌های استان از جمله شیراز از وضعیت آبی به وضعیت زرد تغییر رنگ یافته اند، بیان کرد: با توجه به شیب صعودی ابتلا و بستری بیماران کرونا در استان، نیازمند همکاری مردم در پیشگیری از مواجهه با موج جدید بیماری هستیم.

توصیه‌های بهداشتی سرپرست معاونت درمان دانشگاه در پایان برای حفظ سلامت عمومی در جامعه، پایبندی به استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی از دیگران، شست و شوی مرتب دست ها، پرهیز از تردد‌های غیرضروری و پرهیز از حضور در تجمعات یا مهمانی‌ها بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار