کد خبر:۹۰۹۹۸۸

آیت الله اراکی: ولایت فقیه در امتداد فرمانبری از خداوند است

آیت الله اراکی، دوشنبه شب در جلسه بصیرتی که به مناسبت دهه فجر در مسجد چهارمردان قم برگزار شد، با تبریک ایام الله دهه فجر، این دهه مبارک را دهه تجلیات برجسته و جهان شمول نور خداوند بر شمرد.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دفتر آیت الله محسن اراکی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، دوشنبه شب در جلسه بصیرتی که به مناسبت دهه فجر در مسجد چهارمردان قم برگزار شد، با تبریک ایام الله دهه فجر، این دهه مبارک را دهه تجلیات برجسته و جهان شمول نور خداوند بر شمرد و فرمودند: در پیروزی انقلاب اسلامی درس‌های بزرگی نهفته است، زیرا امام خمینی (ره) تنها در برابر استکبار جهانی برخاست و با تکیه بر قدرت لا یزال الهی و بر محور اسلام و ولایت انقلابی را به وجود آورد که جهان را تحت تأثیر خود قرار داده است.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: یکی از مهمترین آرزو‌های ائمه اطهار (ع)، تشکیل حکومت اسلامی و شکل گرفتن لشکریان اسلام بوده است. امروز توطئه‌های استکبار و تحریم‌های ظالمانه اقتصادی و هجمه‌های فرهنگی و اجتماعی، همه و همه نشانگر آن است که انقلاب اسلامی پدیده‌ای بسیار بزرگ است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه جوانان بدانند سرانجام مسیر انقلاب، سربلندی است، ابراز کردند: ما از این که دشمنان علیه مان متحد می‌شوند و هر عنصر خبیث و پلیدی در جبهه مقابل مان قرار می‌گیرد، ایمانمان به حقانیت راهی که انتخاب کرده ایم بیشتر می‌شود؛ اگر آمریکا علیه مان توطئه نمی‌کرد باید نگران می‌شدیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه ملت ایران پیش از انقلاب، یک ملت ذلیل و حقیر دانسته می‌شد، مطرح کردند: امروز ملت سربلند ایران از عزیزترین ملت‌ها در جهان شناخته می‌شوند و مظلومان و محرومان با شنیدن نام ایرانیان شاد می‌شوند و آن‌ها را الگوی خود قرار داده اند.

ایشان با بیان اینکه چشم امید همه مظلومان جهان به ایران اسلامی است، افزودند: انقلاب اسلامی دارای هویت برجسته‌ای است و علاوه بر آن هویت سازی نیز می‌کند؛ انقلاب اسلامی، جامعه‌ای الهی است که جز فرمان خداوند از فرمان کس دیگری اطاعت نمی‌کند.

آیت الله اراکی فرمودند: امروز حاکمیت هوای نفس بر جوامع غربی و ایادی آن‌ها حکمفرمایی می‌کند. امروز حاکمیت هوای نفس است که ترامپ و صدام و امثالهم را ایجاد می‌کند و سبب بی عرضگی شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس می‌شود؛ بی عرضگی آل سعود حرفی تبلیغاتی نیست، زیرا این بی عرضه‌ها به دشمن خودشان پول می‌دهند تا از آن‌ها محافظت کند و در نهایت هم به آن‌ها بگوید «گاو شیرده»؛ بی عرضگی آل سعود در جهان کنونی و معاصر نظیری ندارد.

نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه جامعه ایمانی تنها از خداوند فرمانبری می‌کند، این فرمانبری را نخستین شاخصه جامعه ایمانی توصیف و بیان کرد: پیامبران و اولیای الهی آمده اند تا این شاخصه را به ما بیاموزند.

وی همراهی با اولیای الهی و دشمنی با دشمنان الهی را دومین شاخصه جامعه ایمانی دانست و عنوان داشت: امروز افتخار می‌کنیم که در جبهه امیرمؤمنان (ع) و حضرت صدیقه طاهره (س) قرار داشته و همراه طاغوت‌ها و آمریکای جنایتکار نیستیم؛ ما افتخار می‌کنیم که آمریکا با ما دشمن است.

آیت الله اراکی فرمودند: ولایت فقیه در امتداد فرمانبری از خداوند است و کسانی که ولایت فقیه را قبول ندارند در حقیقت از فرمان الهی می‌خواهند سر باز بزنند و از فرمان غیر خدا تبعیت کنند. البته در این راه نیز باید ثابت قدم بود و تزلزل برخی افراد واپسگرا و خسته از مقاومت نیز وجوددارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار