آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۰۳۵۷

ادویه‌های تند بیماری را درمان نمی‌کنند

دانشمندان، فایده خوردن ادویه تند در برابر بیماری‌ها را رد کردند. ادویه‌های گرم افراد را در برابر بیماری‌های عفونی مصون نمی‌کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا به این نتیجه رسیده اند که غذا‌های پر ادویه در کشور‌های آسیایی در جلوگیری از ابتلا به عفونت کمک نمی‌کنند.

مقاله‌ای با موضوع اسطوره ضد میکروبی ادویه‌ها در ژورنال Nature Human Behavior منتشر شد که فایده خوردن ادویه تند در برابر بیماری‌ها را رد می‌کند.

محققان این فرضیه "داروینیسم گاسترونومیک" را مبنی بر اینکه غذای پرادویه به افراد کمک می‌کند تا در آب و هوای گرم زنده بمانند، جایی که خطر آلودگی مواد غذایی از نظر سلامتی و بقا برای بدن بیشتر است را رد کردند. گرچه ادویه‌های گرم در کشور‌های گرم بسیار محبوب هستند، اما دانشمندان دریافتند که مصرف مکرر غذا‌های پرادویه انسان را در برابر عفونت‌ها مصون نمی‌کند.

به گفته متخصصان، این بدان معنا نیست که غذای پرادویه امید به زندگی را کاهش می‌دهد. با این حال، دانشمندان مواردی از جمله آب و هوا، تراکم جمعیت، تنوع فرهنگی، تنوع زیستی و تعداد محصولات کشت شده را یکی از علل مصرف بیشتر ادویه در این کشور‌ها می‌دانند که به مصونیت از بیماری ارتباطی ندارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار