کد خبر:۹۱۱۸۵۷
با شلیک یک موشک زمین به هوا؛

ارتش یمن پهپاد ائتلاف متجاوز سعودی را سرنگون کرد

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از انهدام پهپاد متعلق به ائتلاف متجاوز سعودی توسط پدافند هوایی این کشور خبر داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «سرتیپ یحیی سریع» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور یک فروند پهپاد CH۴ ساخت چین متعلق به ائتلاف متجاوز سعودی را ساقط کرده است.

به گفته سرتیپ یحیی سریع، این پهپاد در حال انجام اقدامات خصمانه در حریم هوایی یمن در منطقه مدغل استان مأرب بوده که با موشک زمین به هوا هدف قرار گرفته و ساقط شده است.

 خبرگزاری المیادین روز پنج شنبه از ۲۵ حمله هوایی ائتلاف متجاوز سعودی به شهر «صرواح» واقع در غرب استان «مأرب» در شرق یمن خبر داد.

طبق اعلام این رسانه، حملات وحشیانه مذکور تلفات و خسارت‌های انسانی را در پی داشته است.

این در حالی است که دولت جدید در آمریکا پیش‌تر و در راستای فریب افکار عمومی ادعا کرده بود که فروش تسلیحات به عربستان سعودی را که یکی از وعده‌های انتخاباتی بایدن بود تعلیق کرده است!

گفتنی است، در سال‌های گذشته و با کمک‌های تسلیحاتی گسترده آمریکا، انگلیس و برخی از دیگر کشور‌های غربی، ریاض به تهاجم گسترده‌ای علیه مردم مظلوم یمن دست زده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار