معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضاییه از ارسال دو هزار و ۱۵۰ اثر به نخستین جشنواره شهید بهشتی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه قوه قضاییه، دکتر حامد نیکونهاد در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره شهید بهشتی که در سالن سوره حوزه هنری برگزار شد اظهار کرد: جشنواره شهید بهشتی با هدف ایجاد انگیزه در فعالیتهای پژوهشی در قالبهای مختلف و عرضه آنها به مجامع علمی و پژوهشی شکل گرفت.
پژوهشی پژوهشگاه قوه قضاییه، شناسایی استعدادهای برتر علمی، ایجاد زمینه رقابت علمی میان انواع پژوهشگران و نخبگان، زمینهسازی برای ارتباط وثیق میان پژوهشگران و حل مسائل و چالشهای قوه قضاییه عنوان کرد و افزود: فراخوان نخستین جشنواره شهید بهشتی، پاییز امسال منتشر شد و بنا بود اختتامیه آن در هفته پژوهش برگزار شود، اما به خاطر رعایت پروتکلهای بهداشتی و محدویتها این امکان فراهم نشد.
دکتر نیکونهاد تحول در حکمرانی قضایی، آسیب شناسی و حل مسائل دستگاه قضایی، بهبود فرایندهای دادرسی عادلانه، ارتقای اتقان آرای قضایی و فناوریهای ناظر بر هوشمندسازی قوه قضاییه عنوان کرد و گفت: جشنواره شهید بهشتی در بخشهای ایدهی برتر، پژوهش برتر، رأی پژوهشی برتر و پژوهشگر برتر برگزار شد.
وی ادامه داد: سال آینده بنا داریم این قالبها را توسعه و عناوینی همچون کتاب برتر، تولید رسانهای برتر، دادنامه برتر، دستور موقت برتر، فناوریهای برتر قضایی، نرم افزارهای برتر قضایی، وب سایتها و وبلاگها و حتی مدیران حقوقی و قضایی برتر و موفق را در فرایند جشنواره قرار دهیم.
معاون پژوهشی پژوهشگاه قوه قضاییه، ار سال ۲ هزار و ۱۵۰ اثر در بخشهای مختلف جشنواره شهید بهشتی خبر داد و گفت: بیشترین فراوانی، مربوط به ایدههای واصله بود که در نهایت ۷۷ ایده بخش نهایی راه یافتند و مورد ارزیابی قرار گرفتند.
به گفته وی در بخش پژوهش برتر ۳۹ پژوهش، رای پژوهشی ۲۸ رأی، بخش پژوهشگر برتر قوه قضاییه ۹ نفر و در بخش پژوهشگر برتر پژوهشگاه قوه قضاییه ۱۱ نفر به بخش نهایی راه یافتند که همه ایدهها و آثار افراد شرکت کننده در این جشنواره به صورت جداگانه مورد ارزیابی هیات داوران تخصصی هر بخش قرار گرفت.