به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، علی رئیس پور مدیرکل اداره ایجاد توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت، دکتر محمدجواد صدری مهر مدیرکل اداره تجاری سازی و پارک علم و فناوری دانشگاه، نوروزی مدیر سرای نوآوری حمل و نقل واحد قزوین، مرتضی موسیخانی رئیس سرای نوآوری روباتیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مدیران سراهای نوآوری واحد قزوین و برخی از مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، علی رئیسپور مدیرکل ایجاد و توسعه آموزشهای فناوری و خلاقیت دانشگاه آزاد اسلامی ضمن خیر مقدم به مدعوین، به ارائه نکاتی مختصر درباره تلاشهای دانشگاه آزاد اسلامی برای گسترش خلاقیت و نوآوری در دانشجویان پرداخت.
روحاله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به دانشگاه فناورانه و کارآفرین تلاش بسیاری کرده است. دانشگاه آزاد اسلامی تصمیمگیرنده برای ایجاد دانشگاه نسل سوم در کشور خواهد بود و امیدوارم در این مسیر دشوار بتواند موفق شود.
وی افزود: شیوع ویروس کرونا موجب شد که برنامههای "عصرانه فناوری" معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه با کندی مواجه شود، اما سعی خواهیم کرد به تدریج، فضای بهتری را برای برنامههای بعدی فراهم کنیم.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به دانشگاه فناورانه و کارآفرین تلاش بسیاری کرده است ابراز امیدواری کرد این رویکرد در معاونت تحقیقات تداوم مییابد.
مرتضی موسیخانی رئیس سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین نیز در این جلسه بر تلاش مضاعف دانشگاه آزاد اسلامی برای رسیدن به دانشگاه فناورانه و کارآفرین تاکید کرد.
همچنین در جلسه عصرانه فناوری، نوروزی رئیس سرای نوآوری حمل و نقل واحد قزوین، اعتباری نماینده استارتآپ باهو، محمودی نماینده استارتآپ ناوی، نماینده استارتآپ دوران، صالحی نماینده استارتآپ رادمان، حسینی نماینده استارتآپ جی پی اس و مهدیزاده معاون پژوهش واحد قزوین به ارائه دستاوردها و چالشهای فناوری در استان قزوین پرداختند.
لزوم حمایت مالی از محصولات فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی، ضرورت سرمایهگذاری برای رسیدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم و تاکید بر ورود محصولات فناورانه به حوزه تجاریسازی از جمله محورهایی بود که در اولین جلسه عصرانه فناوری مطرح شد.
همچنین برنامه سازان برنامه تلویزیونی "میدون" نیز در این جلسه حاضر بودند تا ضمن اطلاع از وضعیت استارت آپ ها، به ارزیابی ظرفیت و پتانسیل موجود آنها بپردازند.