به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست «فضای دانشگاهی پسا کرونا» با حضور روسا و معاونان دانشگاههای کازرون و مسئولان بسیج دانشجویی استان فارس در دانشگاه سلمان فارسی برگزار شد.
در ابتدای این نشست، محمدرضا دالوند، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، با بررسی وضعیت اجرا و اثرات برنامههای فرهنگی در دانشگاهها گفت: بایستی در برنامه ریزی فعالیتهای فرهنگی با طرح و چشم انداز و تحلیل SWOT که با تحلیل نقاط ضعف و قوت و فرصتها و تهدیدات انجام میشود، کار کنیم و خروجی اش یک کار تمیز و علمی و اثربخش خواهد بود.
علیرضا راستی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، در ادامه با اشاره به عدم بانک اطلاعاتی از ظرفیتهای دانشگاهی خاطر نشان کرد: متاسفانه در شهرستان کازرون به دلیل نبود یک بانک اطلاعاتی از ظرفیتهای دانشگاهی و از طرفی عدم باور و اعتماد به ظرفیتهای علمی بومی، شاهد عدم استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان توانمند در عرصههای مختلف هستیم و این ضرورت احساس میشود که هم بانک اطلاعاتی تهیه شود و هم یک هم هم افزایی دانشگاهی در برنامهها صورت پذیرد.
اعظم قنبریان، رئیس آموزشکده فنی و حرفهای دختران کازرون با اشاره به وضعیت دانشگاهها در ایام کرونا گفت: باید برای فعالیتهای فرهنگی دانشگاهها هم خود را با وضعیت حاضر وفق دهیم و هم چشم اندازی برای دوران پسا کرونا داشته باشیم که فضای دانشجویی لطمه و آسیبی نبیند.
مریم ریحانی، معاون فرهنگی مرکز آموزش عالی زینب کبری (س) کازرون، با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری کارگاههای آموزشی اظهار داشت: یکی از برنامههای موثر در فضای دانشگاهی که باید سرمایه گذاری بر روی آن انجام دهیم، برگزاری کارگاههای آموزشی در مباحث فرهنگی اجتماعی است و مستلزم این هست که به صورت مستمر برگزار شود و با توجه به عدم اعتبار مالی در مراکز آموزشی کوچک، ضرورت دارد دیگر مراکز با یکدیگر مشارکت و هم افزایی کنند.
علیمحمد احمدیقراچه، رئیس دانشگاه پیامنور کازرون نیز در این نشست اظهار داشت: از شعار زدگی در کارهای فرهنگی و مطالبه گری باید بپرهیزیم که خود بزرگترین آفت برای فضای دانشگاهی است.
در ادامه سعید یوسفی، مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس، ضمن تقدیر از حضور روسا و معاونین دانشگاههای کازرون در این نشست صمیمی، به وضعیت بوجود آمده ناشی از کرونا اشاره کرد و افزود: متأسفانه در دوران کرونا بهدلیل انقطاع زمانی بین نسلی، چالش انتقال تجربه کار در فضای دانشگاهی در تشکلها بوجود میآید و این یک آسیب بزرگ و اساسی برای تشکلهای دانشجویی است و بسیج دانشجویی با حمایت دانشگاهها، برای رفع این مشکل آمادگی کامل دارد تا با تشکلهای دانشجویی فعالیتهای مشترک و تعاملات سازنده برقرار کند.
یوسفی به ضرورت نگاه مساله محور به ماموریتهای تشکلهای دانشجویی و بسیج دانشجویی اشاره کرد و افزود: بسیج دانشجویی از سال قبل با رویکرد مسألهمحوری در عرصههای ماموریتی و جنبشی خود قدم برداشته و اتفاقات خوبی را رقم زده است.
مسئول بسیج دانشجویی فارس در پایان تاکید کرد: بسیج دانشجویی با همکاری دانشگاهها در حال راه اندازی مراکز تحقیقاتی دانشجویی است که این مراکز با هدف تولید علم و به تبع آن تولید ثروت و کارآفرینی برای دانشجویان نقش آفرینی خواهد کرد.
در پایان محمدهادی صحرابان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاههای کازرون ضمن تقدیر و تشکر از تعامل دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کازرون گفت: در سال تحصیلی جاری روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی همکاری بسیار خوبی با این تشکل انقلابی داشته اند و جا دارد نسبت به دغدغههای روسای دانشگاهها نشستهای فصلی برگزار نماییم تا همگرایی و هم افزایی در فضای دانشگاههای کازرون برای انجام موثرتر برنامهها را داشته باشیم.