یک متخصص تغذیه ضمن توصیه به خوردن میوه کیوی، آن را یک روش طبیعی برای بالا بردن ایمنی بدن در مقابل ویروس کرونا دانست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از العالم، نورهان محی الدین متخصص تغذیه میگوید که میوه کیوی یکی از مهمترین مواد مغذی است که ایمنی بدن را تقویت میکند، زیرا حاوی طیف وسیعی از ویتامینها و مواد معدنی مهم است.
او توضیح داد: کیوی منبع اصلی ویتامین "C" و سرشار از آنتی اکسیدان است که به مبارزه با سرماخوردگی و ویروس کرونا کمک میکند.
این متخصص تغذیه به نقش کیوی در حفظ سطح فشار خون و در نتیجه کاهش خطرات و بیماریهای مرتبط مانند حملات قلبی اشاره کرد.
به گفته او کیوی حاوی درصد بالایی از آب است که به کاهش ویسکوزیته خون، تحریک گردش خون و بهبود جریان خون در عروق کمک میکند.
اوایل کرونا هم میگفتن زنجفیل برای کرونا خوبه قیمتش سرسام اور رقت بالا