کد خبر:۹۱۴۰۹۲
امروز، سوم اسفندماه؛

پنجاه و پنجمین دوره انتخابات انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا به صورت مجازی برگزار می‌شود

پنجاه و پنجمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا از روز گذشته با حضور اعضای رسمی اتحادیه آغاز شد و تا امروز، سوم اسفندماه ادامه دارد.

پنجاه و پنجمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پنجاه و پنجمین نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان اروپا روز گذشته در حالی آغاز شد که رهبری طبق روال هر سال پیامی برای دانشجویان و اعضای این تشکل دانشجویی ابلاغ کردند. 

 

این نشست که هر سال در یکی از کشورهای اروپا و به میزبانی یکی از انجمن های تابعه برگزار می‌شد؛ امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی و در بستر نرم‌افزار زوم با حضور نمایندگان ولی فقیه در کشورهای انگلیس، فرانسه، روسیه و دیگر کشورهایی که دفاتر انجمن اسلامی در آن مستقر هستند، برگزار شد. همچنین پس از فوت حجت الاسلام اژه‌ای، حجت الاسلام واعظی به مسئولیت نمایندگی ولی فقیه برای دانشجویان ایرانی در اروپا منصوب شد که روز گذشته به عنوان جلسه معارفه وی با دانشجویان و دیگر مسئولین نیز محسوب می‌شد. 

 

لازم به ذکر است که در روز گذشته انجمن‌ها به معارفه و سخنرانی درباره وضعیت کنونی خود پرداختند و کاندیدایی که اعلام آمادگی کردند، امروز، به اعلام مواضع و سخنرانی می‌پردازند. هر کدام از کاندیداها در عنوان انتخابی ثبت نام کرده‌اند. افرادی که برای دبیری، دبیر صنفی، علمی، فرهنگی و ارتباطات کاندید شده‌اند، عنوان خود را از پیش اعلام کرده‌اند تا اعضا با شناخت نسبت به مسئولیت آن ها، رأی خود را اعلام کنند. 

پنجاه و پنجمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا برگزار می‌شود

اسامی کاندیدایی که برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده‌اند، به شرح زیر است: 

پنجاه و پنجمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا برگزار می‌شود

باتوجه به شرایط بحرانی که اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان در اروپا طی یکی دو سال گذشته داشته، امید است که در این انتخابات با نظارت صحیح از نفوذ جریانات خاص در آن جلوگیری شده و مسئله شایسته سالاری در انتخابات به درستی رعایت شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار