آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۶۸۵

اعتراف به دست داشتن آمریکا و انگلیس در انجام عملیات‌های خرابکارانه در یمن

جاسوسان بازداشت شده در یمن در دومین جلسه محاکمه خود به دست داشتن آمریکا و انگلیس در انجام عملیات‌های خرابکارانه در این کشور اعتراف کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رسمی یمن (سبأ)، امروز (دوشنبه)، از برگزاری دومین جلسه محاکمه جاسوسان دستگاه اطلاعات انگلیس و آمریکا در دادگاه کیفری-بدوی صنعاء پایتخت یمن خبر داد.

بر اساس این گزارش، در دومین جلسه محاکمه، دادستانی کل یمن شواهدی مبنی بر نقش مستقیم آمریکا و انگلیس در عملیات‌های جذب نیرو، آموزش، ارسال جاسوس برای انجام عملیات خرابکارانه در خاک یمن ارائه کرد.

در ادامه این گزارش آمده است که دادستانی کل، در جلسه یادشده اقدام به پخش یک فایل ویدئویی کرده است که در آن، متهمان به جذب، آموزش، جاسوسی و انجام عملیات خرابکارانه در خاک یمن تحت نظارت فرمانده دفتر اطلاعات انگلیس در پایگاه نظامی فرودگاه «الغیظه» در استان «المهره» اعتراف کرده‌اند؛ دفتر اطلاعاتی که بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی یمن، کشور‌های متجاوز آن را تأسیس کرده‌اند.

خبرگزاری سبأ همچنین گزارش داد که اعترافات به دست داشتن آمریکا و انگلیس در اجرای بسیاری از عملیات‌های جاسوسی و خرابکارانه در استان‌های مختلف یمن اشاره داشته است.

در پایان این گزارش آمده است که سرویس امنیت و اطلاعات یمن، فردا سه‌شنبه، ساعت سه به وقت صنعاء فیلمی را منتشر خواهد کرد که در آن جاسوسان به انجام عملیات جاسوسی اعتراف می‌کنند.

این گزارش در حالی منتشر شده است که خبرگزاری رسمی یمن در جلسه نخست محاکمه، به دست داشتن انگلیس در انجام عملیات‌های خرابکارانه در خاک این کشور اشاره کرده بود (+) که در این جلسه، متهمان به نقش آمریکا نیز اعتراف کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار