اعلام آمادگی رییس بنیاد مستضعفان جهت احداث واحد‌های مسکونی برای پرسنل آسایشگاه کهریزک
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۵۴۸۵

اعلام آمادگی رییس بنیاد مستضعفان جهت احداث واحد‌های مسکونی برای پرسنل آسایشگاه کهریزک

مدیرعامل آسایشگاه معلولان و سالمندان کهریزک درباره کمک ۱۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به این خیریه از ابتدای شیوع کرونا تا امروز، گفت: همزمان با روز مددکار این بنیاد ۲ میلیارد تومان به مددکاران آسایشگاه اهدا کرد.
اعلام آمادگی رییس بنیاد مستضعفان جهت احداث واحد‌های مسکونی برای پرسنل آسایشگاه کهریزک

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا صوفی نژاد گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا امروز، این بنیاد حدود ۱۰ میلیارد تومان به آسایشگاه خیریه کهریزک کمک کرده است که سه میلیارد تومان در اسفند ماه سال گذشته و هفت میلیارد تومان آن نیز طی سال جاری به منظور حمایت از مددجویان و مددکاران این مجموعه انجام شده است.

مدیرعامل آسایشگاه معلولان و سالمندان کهریزک افزود: در بازدید رییس بنیاد مستضعفان از آسایشگاه کهریزک به مناسبت میلاد امیرالمومنین (ع) مبلغ ۲ میلیارد تومان برای قدردانی از مددکاران آسایشگاه که در ماه‌های اخیر و همزمان با شیوع کرونا، تلاش و جانفشانی کردند، اهدا کرد.

به گفته صوفی‌نژاد، علاوه بر این موارد، در جلسه امروز نیز رییس بنیاد مستضعفان نسبت به احداث واحد‌های مسکونی برای پرسنل این آسایشگاه اعلام آمادگی کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار