کد خبر:۹۱۵۸۴۲
حکیم زاده در گفتگو با «دانشجو»:

مدرسه تلویزیون در نوروز مهارتی می‌شود / پیک شادی با فعالیت‌های ابتکاری

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: فعالیت «عید و داستان» در نوروز امسال در مدرسه تلویزیون ایران برای دانش آموزانی که علاقه‌مند به مهارت‌های نقاشی، عکاسی و فیلمسازی برای روایت داستان خود بهره بگیرند، پخش خواهدشد.

مدرسه تلویزیون ایران در نوروز مهارتی می‌شود/ پیک نوروزی با فعالیت‌های ابتکاری

رضوان حکیم زاده، معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: دانش آموزان کشور بخش عمده سال تحصیلی خود را بر اساس آموزش‌های مجازی طی و دوری از فضا‌های آموزشی و دلتنگی برای مدرسه و معلمان و همسالان را بیش از همیشه احساس کردند. آمدن بهار و آغاز تعطیلات نوروزی گرچه نویدبخش نوشدنی دوباره و دورشدن از دلمردگی‌های معمول است، اما امسال علیرغم همه محدودیت‌ها و خطر‌هایی که در کمین سلامت جسم و جان آدم‌ها نشسته است، می‌تواند فرصتی برای شکوفایی خلاقیت‌ها و ایده‌های نو باشد.

حکیم زاده با بیان اینکه برای آموزش مهارت‌هایی که مرتبط است مثل عکاسی و فیلم سازی در برنامه‌های مدرسه تلویزیون ایران که در ایام عید پخش خواهد شد تغییراتی را ایجاد کردیم و با رویکرد مهارتی سعی کردیم که این آموزش‌ها را در این برنامه مدرسه تلویزیونی بگنجانیم و مهارت‌های دیگری که مورد نظر است  ادامه داد: در ایام عید امسال با همین رویکرد که سعی میکنیم که برای نوآموزان عزیز پیش دبستانی و دانش آموزان دبستانی برای برنامه عید و هنر و داستان و آموزش‌های مرتبط را در مدرسه تلویزیونی ایران هم ارائه خواهیم کرد.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: چند سالی است که تکالیف سنتی به شیوه مشق نویسی یا انجام دادن پیک نوروزی در نظام آموزش و پرورش کنار گذاشته شده است و ما از سال ۹۷ فعالیتی مبتنی بر خلاقیت به نام «عید و داستان» را جایگزین تکالیف سنتی کردیم.
 
وی اضافه کرد: طی دوسال اخیر تولیدات دانش آموزی در بخش «عید و داستان» آنقدر خلاقانه و جالب توجه بود که امسال بنا را بر آن گذاشتیم که ضمن تداوم این فعالیت به عنوان فعالیت نوروزی، بخشی به نام «عید و هنر» را به آن اضافه کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار