کد خبر:۹۱۶۱۰
موسويگرمارودي:
شاعران مكتبي نيكوسرانجامي شهدا را به نظم كشيدهاند
شاعر دفاع مقدس گفت: در قرآن كريم به غير از انبياء، صلحا و اوليا، تنها شهدا هستند كه در بين مردم با تكريم ياد ميشوند و نيكوسرانجامي آنها خاطرنشان ميشود و شاعران مكتبي نيز اين نيكوسرانجامي شهيدان را به نظم كشيدهاند.
به گزارش خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، علي موسوي گرمارودي شب گذشته در آيين پاياني جشنواره عصر سوره در تالار انديشه حوزه هنري اظهار داشت: شهيد گل سرسبد كائنات است و در ادبيات ما اكثر شاعران به خصوص شاعراني كه اهل قبله بودهاند سرودههايي را به شهيدان تقديم كردهاند.
شاعر دفاع مقدس گفت: در قرآن كريم به غير از انبياء، صلحا و اوليا تنها شهدا هستند كه در بين مردم با تكريم ياد ميشوند و نيكوسرانجامي آنها خاطرنشان ميشود و شاعران مكتبي نيز اين نيكوسرانجامي شهيدان را به نظم كشيدهاند.
وي در ادامه اذعان داشت: شهدا وقتي با نشاط از روي ميدان مين ميگذشتند، اين نشان دهنده بصيرت آنها به نيكوسرانجامي خودشان است.
موسويگرمارودي در پايان با اشاره به بيتي از غزل حافظ گفت: شاعران مكتبي ما هم اين نيكوسرانجامي شهيدان را در ديوانشان آوردهاند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰