سلیمانی گفت: اتوبوس علمی یکی از طرحهای لازم برای توسعه علمی دانشآموزان در مناطق کمبرخوردار است که بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام با همکاری سازمان بسیج علمی وپژوهشی برای تحقق عدالت آموزشی اجرا شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید سلیمانی، مدیرعامل بنیاد احسان در اولین اجرای طرح اتوبوس علمی احسان در شهرستان قرچک حضور یافت. سلیمانی در توضیح این طرح گفت: اتوبوس علمی یکی از طرحهای لازم برای توسعه علمی دانشآموزان در مناطق کمبرخوردار است که بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام با همکاری سازمان بسیج علمی وپژوهشی برای تحقق عدالت آموزشی اجرا شده است.
سلیمانی همچنین افزود: در واقع این اتوبوس یک نمایشگاه و آزمایشگاه علمی سیار در قالب خودروی اتوبوس است که توسط یک تیم علمی به ارائه مطالب آموزشی میپردازد. سیار بودن این طرح باعث میشود تا دانشآموزان مناطق مختلف و همچنین مناطقی که دسترسی به آنها دشوار است، بتوانند از این مفاهیم و وسایل راحتتر بهرهمند شوند.
سلیمانی با در خصوص مربیان حاضر در این طرح گفت: تمام افراد فعال در این طرح در قالب گروههای جهادی تخصصی در امر آموزش دانشآموزان هستند که در مناطق مختلف با طرح اتوبوس علمی همکاری میکنند.
مدیرعامل بنیاد احسان با تاکید بر محرومیت طبقه آسیبپذیر از فضا و ابزار آموزشی مناسب گفت: این نوع از محرومیت سبب شده بسیاری از افراد دارای استعداد به ویژه در مناطق کم برخوردار از فضای علمی دور بمانند و پیشرفت این مناطق هم با توقف مواجه شود.
وی افزود: باید با آگاه سازی و آموزش دانش آموزان این مناطق، به صورت مستقیم و غیر مستقیم باعث پیشرفت روزافزون و پایدار مناطق هدف شویم.
در طرح اتوبوس علمی دانش آموزان میتوانند از نمایشهای جذاب علمی در رشتههای مختلف زمین شناسی، زیست شناسی، فیزیک و ... بهرهمند شوند. این طرح در روزهای ۱۲، ۱۳ و ۱۴ ام اسفند ماه در سه روستای حومه شهرستان قرچک با همکاری بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، سازمان بسیج علمی و پژوهشی تهران بزرگ و آموزش و پرورش منطقه آغاز شد.