به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ ابوالقاسم خاتمی در این باره گفت: سرباز وظیفه مرزبانی که برای خدمت به حوزه مرزی زابل انتقال داده شده، حین انجام وظیفه به دلیل تاریکی شب و ناآشنایی به نقاط صفر مرزی، از مرز کشورمان عبور میکند و در آن سوی مرز در دید مرزبانان کشور افغانستان قرار میگیرد که به سرعت مراتب اعتراض توسط مرزبانی جمهوری اسلامی ایران به همتای افغانستانی اعلام و در ادامه سرباز وظیفه به کشور ایران بازگردانده میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ادامه داد: در مرزهای مشترک ایران با کشورهای همسایه، گاهی به دلیل توپوگرافی منطقه و ناآشنایی به مناطق مرزی، برخی از مرزبانان کشورهای همسایه همانند وظیفه یاد شده بهطور سهوی وارد خاک کشورمان شدهاند که برابر مقررات و با رعایت پروتکلهای مرزی به کشور خود بازگردانده میشوند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از مرزبانان افغانستان این انتظار را نداشتند که فضایی ایجاد کنند تا سرباز وظیفه برای خوشایند آنان و یا ترس از سوء برداشت مرزبانان افغانستان نسبت به خودش مبادرت به بیان الفاظ غیر واقعی کند.
معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی اظهار کرد: تعاملات مرزی و دیپلماتیک کشور ایران و افغانستان از سالیان متمادی وجود داشته و نمونه آن انفجارهای اخیر در مرزهای مشترک در خاک افغانستان در استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی است که شاهد امداد رسانی جمهوری اسلامی ایران به پایانه مرزهای کشور افغانستان بودیم.
خاتمی تصریح کرد: در این راستا آموزشهای لازم به مرزبانان ایران داده شد که در خصوص ترددهای مرزی توجه بیشتری داشته باشند تا از تکرار موارد مشابه جلوگیری شود و به سرباز وظیفه یاد شده که هم اکنون در مرزبانی ناجا در حال خدمت است و مبادرت به خروج از مرز کرده بود، تذکرات لازم داده شد.
به گزارش سایت پلیس، خبر ضرب و شتم سرباز وظیفه مرزبانی کذب و این تصویر سازی منفی دشمنان معاند علیه نیروهای مسلح کشور است که در دستور کار دشمنان قرار دارد.