سیاوش خرسندی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اتمام تعمیرات تعدادی از خوابگاههای این دانشگاه گفت: حدود ۴ میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز خوابگاهها هزینه کردیم و حدود ۴۰ درصد آن را صندوق رفاه و خیرین و مابقی آن را از بودجه اختصاصی دانشگاه هزینه شده است و سه خوابگاه را با یکدیگرتجمیع و به صورت یک مجتمع خوابگاهی شده و بازسازی اساسی صورت گرفت و ۲۵۰ متر زیر بنا به خوابگاه اضافه و حدود ۲۵ درصد به ظرفیت اسکان دانشجویان دختر دکترا را افزایش دادیم.
وی افزود: برای سال جدید پروژه ساخت خوابگاه شهید نفیسی را در دستور کار داریم که در مرحله اخذ مجوز هستیم و زمینی را در مجاورت یکی از خوابگاهها خریداری شده که با خوابگاه فعلی تجمیع خواهد شد که این خوابگاه در زمینی به مساحت ۱۱۰۰ مترساخته خواهد شد که ظرفیت ۳۰۰ نفره اضافه میشود.
وی در خصوص پیش بینی هزینه ساخت این خوابگاه گفت:هزینه ساخت خوابگاه به دلیل تورم دائم در حال تغییر است، اما حدود ۱۵ میلیارد تومان برای ساخت این خوابگاه پیش بینی کردیم که از محل منابعی که از تبدیل به احسن املاک موجود در دانشگاه انجام میشود که بخشی از آن تامین شود و بخشی دیگر فارغ التحصیلان و خیرین تامین خواهند کرد.
خرسندی اضافه کرد: پیش بینی ما این است که فارغ التحصیلان دانشگاه امیرکبیر که حدود ۱۰۰ هزار نفر هستند در این کار مشارکت خواهند کرد که ما بتوانیم خوابگاه مناسبی برای دانشجویان با امکانات لازم احداث کنیم.
وی ادامه داد: یک مجتمع خوابگاهی دیگری هم برای دانشجو پسر در نظر داریم که برنامه ریزیهای آن صورت گرفته که دانشجویان پسر در دو مجتمع و دانشجویان دختر نیز در دو مجتمع خوابگاهی اسکان داشته باشند.
خرسندی اضافه کرد: با احداث این خوابگاهها به ظرفیت مورد نیاز و استاندارد اسکان دانشجویان در خوابگاه خواهیم رسید در عین حال یکی از الزامات ما در ارتباط با یکی از خیرین، ساختمان خوابگاهی جدید را در خیابان حافظ به دانشگاه اهدا کرده که آماده سازی این ساختمان را برای دانشجویان پسردکترا است که حدود ۵۰۰۰ متر مربع است که برنامه ما این است که با بودجه اولیه یک میلیارد تومانی این ساختمان را آماده کنیم که کار تعمیر و تجهیز آغاز شده و اسکان دانشجویان در این خوابگاه از بهار سال آینده خواهیم داشت و اضافه شدن این ساختمان ظرفیت ۵۰۰ نفر را اضافه میکند و نیاز به خوابگاههای استیجاری را از بین برده و با اضافه شدن این ساختمان از بین رفته است.
وی یادآور شد: با تعمیر و تجهیزی که در خوابگاهها صورت گرفته با یک برنامه ۵ ساله برنامه این است که خوابگاههای دانشگاه را به سطح یک ارتقا دهیم در سالهای اخیر در طول هر سال دو خوابگاه را تعمیر و تجهیز انجام دادیم و در حال حاضر ۶۰ درصد خوابگاههای دانشگاه در سطح یک و دو هستند. حدود ۳۰ درصد رده ۳ و ده درصد سطح چهار داریم که با ساخت مجتمعهای جدید این خوابگاهها ارتقا پیدا خواهند کرد.