آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۴۹۰
رویترز با استناد به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؛

آغاز غنی‌سازی اورانیوم با سومین آبشار سانتریفیوژهای پیشرفته در نظنز

خبرگزاری رویترز اعلام کرد که غنی‌سازی اورانیوم با سومین آبشار از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-۲m در تأسیسات زیرزمینی سایت نطنز آغاز شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رویترز دوشنبه شب با استناد به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که ایران سومین آبشار از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-2m را در تأسیسات زیرزمینی سایت نطنز فعال کرده است.

بر اساس این گزارش، ایران چهارمین آبشار از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-2m را نیز در تأسیسات نطنز نصب کرده، اما هنوز گازدهی به آن را آغاز نکرده است.

رویترز همچنین به نقل از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گزارش داده است که پنجمین آبشار از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-2m نیز در حال نصب در تأسیسات نطنز است و ایران قصد دارد آبشار ششم را در نطنز نصب کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار