آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۹۷۳

خطیب مسجدالاقصی بازداشت شد

نیرو‌های رژیم صهیونیستی امروز با حمله منزل خطیب مسجدالاقصی بدون هیچ توضیحی وی را بازداشت کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رژیم صهیونیستی، امروز (چهارشنبه - ۱۰ مارس)، با حمله به منزل «عکرمه سعید صبری» خطیب مسجدالاقصی و رئیس هیأت عالی اسلامی در قدس، او را دستگیر کردند.

خبرگزاری فلسطینی «معا» با انتشار این خبر نوشت: نیرو‌های اطلاعات و پلیس رژیم صهیونیستی، امروز به منزل شیخ عکرمه صبری در محله «الصوانه» حمله و وی را دستگیر کردند. آن‌ها بدون هیچ توضیحی درباره دلیل این بازداشت یا مرکزی که وی را برای بازجویی به آنجا خواهند برد، وی را با خود بردند.

خطیب مسجد الاقصی تاکنون بار‌ها به بهانه‌های مختلف از جمله حمایت از مقاومت فلسطین، مخالفت صریح با عادی‌سازی روابط برخی کشور‌ها با رژیم صهیونیستی، اعتراض به شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی تحت بازداشت قرار گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار