کد خبر:۹۱۹۰۴۹
در برنامه به وقت ایران مطرح شد؛

شهریاری: دولت باید تسهیلات ارزان‌قیمت به حوزه‌های آسیب‌پذیر تزریق کند

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان پیرامون عملکرد دولت برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: دولت باید تسهیلات ارزان قیمت به حوزه‌های آسیب پذیر تزریق کند تا محدودیت‌ها بهتر و عملی‌تر شکل بگیرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در برنامه «به وقت ایران» درباره شیوع ویروس کرونا به عملکرد دولت اشاره کرد و گفت: این عملکرد به دو بخش تقسیم می‌شود، تفکری که دولتمردان به عنوان ستاد ملی مقابله با کرونا و همچنین تفکری که وزارت بهداشت و درمان داشتند. تفکر وزارت بهداشت و درمان وظیفه آن، نوشتن پروتکل‌ها و بسیج جامع پزشکی و همکاران ما و فراهم کردن امکانات آی سی یو، تهیه دارو و وسایل و تمام ملزوماتی که برای درمان این بیماران بود تا به نحو احسن فراهم کند.

وی افزود: به همین دلیل متاسفانه بیش از ۳۰۰نفر از بهترین مدافعیت سلامت از جامعه پزشکی از دست دادیم. ولی دولتمردان از یک منظر به فکر مسائل اقتصادی و نگران کسب و کار‌های خُرد بودند و همچنین مشکلات معیشتی مردم اضافه شده بود. توصیه‌هایی که توسط وزارت بهداشت و درمان می‌شد، شاید در کمیته‌هایی که در ستاد ملی مبارزه با کرونا بود بعضی از این توصیه‌ها با تفکر ما سازگاری نداشت.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: تنها روزی که محدودیت‌ها به درستی انجام شد روز ۱۳ فروردین ماه بود و مردم به معنای واقعی رعایت کردند.

شهریاری تصریح کرد: دولت باید تسهیلات ارزان قیمت به حوزه‌های آسیب پذیر تزریق کند تا محدودیت‌ها بهتر و عملی‌تر شکل بگیرد.

وی اضافه کرد: دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا باید توصیه‌هایی که وزارت بهداشت و درمان می‌کند بپذیرند و اولویت را سلامت مردم بدانند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از صدا و سیما تشکر کرد و گفت: تمام شبکه‌های صدا و سیما توصیه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی که توسط همکاران و وزارت بهداشت به طور کامل پخش شد و آموزش‌ها به اندازه کافی ارائه شده است.

شهریاری به دولت الکترونیک اشاره کرد و گفت: بسیاری از خدمات را می‌توان با دورکاری و سیستم غیرحضوری انجام داد بنابراین این امر محقق نمی‌شود. متاسفانه بدون در نظر گرفتن منابع مالی، نیروی انسانی و مدیریت آرزو‌های خود را تبدیل به قانون می‌کنیم به همین دلیل ۳۰درصد از آن اجرایی و عملیاتی نمی‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار