جشنواره «مهر تئاتر» در شهرستان مانه و سملقان شروع به فعاليت کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۶۴
با عطر افشاني گلزار شهداي مانه و سملقان

جشنواره «مهر تئاتر» در شهرستان مانه و سملقان شروع به فعاليت کرد

با حضور هنرمندان و پيشکسوتان عرصه هنرهاي نمايشي شهرستان مانه و سملقان در جوار مزار شهدا، «مهر تئاتر» در اين شهرستان شروع به فعاليت کرد.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، نخستين جشنواره تئاتر شهرستان مانه و سملقان با حضور هنرمندان و فعالان عرصه تئاتر و نيز تعدادي از مسئولان اين شهرستان در گلزار شهدا و عطرافشاني مزار اين گلگون کفنان خونين بال به طور رسمي شروع به فعاليت کرد.

سعيد شاليکاران، دبير جشنواره مهر تئاتر در مانه و سملقان، از رقابت چهار اثر نمايشي در اين جشنواره خبر داد و با معرفي اين آثار گفت: «ساقي موت» کاري از سعيد نيک پور و «کچل کفتر باز» کاري از رضا علي نيا از جمله اين آثار است.

وي  «غروب ماه شب چهارده» کاري از محمدحسين محمددوست و نيز «زمين ما...» به کارگرداني سعيد شاليکاران را به ديگر آثار شرکت کننده در اين جشنواره افزود.

دبير جشنواره مهر تئاتر در مانه و سملقان علي عابدي،  محمد حسين(افشين) خورشيد باختري از کارشناسان، استادان دانشگاه  و کارگردانان عرصه تئاتر کشور و نيز  محمد مهناني از هنرمندان و کارگردانان پيشکسوت استان را به عنوان داوران اين جشنواره معرفي کرد.

شاليکاران برگزاري جلسات نقد و بررسي آثار شرکت کننده در اين جشنواره و نيز برگزاري کارگاه آموزشي تئاتر ويژه شرکت کنندگان در اين جشنواره با حضور سعيد آقايي از دانش آموختگان و منتقدان تئاتر استان را از اهم برنامه هاي در نظر گرفته در اين جشنواره اعلام کرد.

لازم به ذکر است، اين جشنواره به مدت دو روز برگزار مي شود و مراسم اختتاميه اين جشنواره فردا، 11 مهر به اجرا در خواهد آمد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار