کد خبر:۹۲۰۱۹۲

«آبادان یازده ۶۰» را در خانه ببینید

فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» در شبکه نمایش خانگی عرضه شد. همچنین فیلم سینمایی «شیرجه بزرگ» در اولین حضور جهانی خود راهی جشنواره فنتسپوآ برزیل شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم سینمایی «آبادان یازده ۶۰» به کارگردانی مهرداد خوشبخت از روز گذشته (یکشنبه ۲۴ اسفند) در سامانه‌های اینترنتی «فیلمگردی»، «فیلیمو» و «نماوا» عرضه و در دسترس عموم قرار گرفت.

علیرضا کمالی، حسن معجونی، ویدا جوان، شبنم گودرزی، حمیدرضا محمدی و نادر سلیمانی در «آبادان یازده ۶۰» ایفای نقش می‌کنند.

این فیلم سینمایی که محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است، روایتی متفاوت از غیرتِ مردم آبادان در شکست حصر این شهر در ابتدای جنگ با عراق است

«آبادان یازده ۶۰» موفق به دریافت سیمرغ مقاومت از جشنواره سی‌وهشتم فیلم فجر شد و در میان ۵ فیلم برتر آرای تماشاگران این دوره از جشنواره قرار گرفت.

 

 

* «شیرجه بزرگ» راهی جشنواره فنتسپوآ برزیل شد

فیلم سینمایی «شیرجه بزرگ» به کارگردانی کریم لک زاده و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی، در اولین حضور جهانی خود راهی هفدهمین جشنواره بین‌المللی فنتسپوآ برزیل شد.

 این جشنواره سالانه در شهر پورتو آلگرا کشور برزیل برگزار می‌شود و به نمایش فیلم‌های فانتزی اختصاص دارد. امسال نیز همچون سال گذشته به دلیل شرایط کرونا و برگزاری جشنواره ها به صورت آنلاین، این جشنواره نیز از تاریخ ۹ تا ۱۸ آپریل به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

در این جشنواره برزیلی، بیش از ۱۰۰ فیلم کوتاه و ۵۰ فیلم بلند از ۳۵ کشور به نمایش درخواهد آمد. این رویداد هنری به دلیل اهمیت و محبوبیت به لحاظ ژانر و موضوع در جهان و امریکای لاتین، امسال میزبان ۲۵ فیلم است که نخستین حضورجهانی خود را در این فستیوال تجربه خواهند کرد. 

سومین اثر بلند کریم لک‌زاده متاثر از شرایط کرونا، در آبان‌ماه سال جاری به پایان مراحل فنی رسید.

«شیرجه بزرگ» روایتگر قصه مَرد و مریم است که برای یافتن گمشده شان همراه با سه جامانده از یک گروه سیرک، وارد سفری پر ماجرا در جاده ها می شوند.

در این فیلم سینمایی هنرمندانی چون: سونیا سنجری، پگاه آهنگرانی، پدرام شریفی، ساسان کاوه، حامد نجابت، علی سعدی،محمد رضاپور مقدم،زهرا ابراهیمی، اصلان شاه ابراهیمی، میثم دامن زه، بهزاد دورانی و نوشین کریمی به ایفای نقش می پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار