کد خبر:۹۲۰۴۰۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

ساخت دستگاه کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره در دانشگاه شهید چمران اهواز

مدیر شرکت دانش بنیان وندا فرا هوش مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دستگاه کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره در این شرکت ساخته شد.

//ساخت دستگاه کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره در دانشگاه شهید چمران اهواز

نیما برمک، مدیر شرکت دانش بنیان وندا فرا هوش مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، گفت: دستگاه کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره در این شرکت ساخته و به بازار عرضه شده است.

برمک افزود: کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره (‪Vmote 2‬) یکی از محصولات خانه‌های هوشمند است که با داشتن حسگر نور، دما، رطوبت، فرستنده، گیرنده‌های مادون قرمز و فرکانس‌های رادیویی می‌تواند نیاز‌های مختلف کاربران را برطرف کند و قابلیت افزودن سنسور‌های محیطی دیگر را نیز دارا است.

مدیر شرکت دانش بنیان وندا فرا هوش مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: دستگاه کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره، قابلیت این را دارد که شرایط نوری محیط را بسنجد و دستگاه‌های مختلف کنترل شونده با مادون قرمز مانند کولر‌های ریموت‌دار و تلویزیون و ریسه‌های ریموت‌دار و ... و دستگاه‌های با ریموت رادیویی با فرکانس‌های ۴۳۳ و ۳۱۵ مگاهرتز ‪ASK‬ مانند درب پارکینگ، پریز، کلید‌های ریموت دار، پرده و کرکره برقی و... را بر اساس دستورات کاربر، کنترل کند.

وى اضافه کرد: قابلیت اجرای دستور صوتی فارسی به وسیله موبایل، گزارش عملکرد به صورت دسته‌بندی، امکان زمان‌بندی فعالیت‌ها با تقویم شمسی، امکان تعریف دسته‌ای از دستورات دلخواه (سناریو)، نصب و راه اندازی آسان توسط ‪QRcode‬، مدیریت کاربری بسیار قوی و اعمال سطح دسترسی، بروزرسانی از راه دور و قابلیت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی بر اساس شرایط محیطی از قابلیت‌های این دستگاه است.

برمک با بیان اینکه ارتقاء سیستم دستگاه کنترل‌کننده هوشمند همه‌کاره از برنامه‌های مهمی است که در حال انجام آن هستیم، خاطرنشان کرد: ارائه گزارش از فعالیت‌های انجام شده با جزئیات کامل به صاحب دستگاه و کاربرانی که صاحب دستگاه تعیین کرده از دیگر قابلیت‌های این دستگاه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار