کد خبر:۹۲۰۶۲۳
رییسی مطرح کرد

دو عامل گسترش کرونای انگلیسی/ از دید و بازدید نوروزی خودداری کنید

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، سفر و دید و بازدید در نوروز را عوامل اصلی گسترش همه گیری کووید ۱۹ در آینده خواند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رئیسی در آخرین جلسه شورای مدیران معاونت بهداشت وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۹، گفت: دید و بازدید‌ها در نوروز عامل تهدید کننده و گسترش دهنده ویروس کرونا خصوصا از نوع جهش یافته خواهد بود و همه هموطنان ضمن توجه ویژه به این موضوع برای حفظ جان خود و خانواده بخصوص کودکان و سالمندان از میهمانی‌ها و دید و بازدید در نوروز جدا خودداری کنند.

وی استفاده از فضای مجازی را بهترین روش جایگزین دید و بازدید‌ها خواند و گفت: با رعایت این موضوع خواهیم توانست در مناسبت‌های بعدی و اعیاد سال‌های آینده عزیزان خویش را در کنار خود داشته باشیم.

رئیسی ضمن اشاره به خرید‌های نوروزی در روز‌های آخر سال افزود: با توجه به تقویت زیرساخت‌ها در کشور طی یک سال گذشته، بهترین روش برای انجام خرید‌ها مراجعه به فروشگاه‌های اینترنتی است و این اقدام باعث کاهش قابل ملاحظه تردد‌ها و شیوع کرونا خواهد شد.

وی سفر را یکی از عوامل مهم انتقال و شیوع کرونا خواند و افزود: هموطنان در نوروز سفر نروند و ان شاءالله با گسترش واکسیناسیون و کاهش شیوع بیماری طی ماه‌های آینده زمینه مناسب برای سفر‌ها فراهم خواهد شد.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، رئیسی در ادامه این جلسه ضمن اشاره به فعالیت‌های حوزه بهداشت طی سال ۱۳۹۹ در سراسر کشور گفت: همکاران من در اوج همه گیری کووید ۱۹ با تمام توان در طی سالجاری از مراکز بهداشتی شهر‌ها تا دوردست‌ترین خانه‌های بهداشت ایثارگرانه خدمت کردند و جا دارد از بهورزان، مراقبین سلامت، پزشکان، ماماها، کارشناسان بهداشت محیط و کار، دندانپزشکان، کارشناسان مبارزه با بیماری‌ها و سایر کارکنان این حوزه تقدیر نمایم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در پایان ضمن اشاره به آماده باش کامل مراکز بهداشتی در طول نوروز ۱۴۰۰ افزود: علاوه بر تشدید بازرسی‌های بهداشت محیطی در طول این ایام سایر مراکز بهداشتی نیز آماده خدمت رسانی به مردم شریف ایران خواهند بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار