زارعی، دبیر سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون کنشگری دانشجویان در فضای انتخاباتی سال ۱۴۰۰ گفت: اولین مسئله درباره کنشگری جنبش دانشجویی در جریان انتخابات ریاست جمهوری، رسیدن به یک نقشه راه عملیاتی و واقع بینانه برای انجام یک کنشگری موثر در این حوزه است.
وی افزود: اصولا کنشگران دانشجویی برای افزایش اثر گذاری خود یک نقشه راه مدون و برنامه ریزی شده را باید درنظر داشته باشند. ما در جامعه اسلامی دانشجویان به این نقشه راه دست پیدا کردیم و قرار است که برنامههایی در چهارچوب گفتمان "تحول حمکرانی در گام دوم" اجرایی کنیم.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: با توجه به فضای انتخاباتی پیش رو لازم است که جنبش دانشجویی به بررسی معیارهای انتخاب فرد شایسته و مناسب برای تصدی کرسی ریاست جمهوری، با توجه به شرایط فعلی کشور، بپردازد. در واقع رزومه کاری و سوابق هر کاندیدا، بعد از احراز صلاحیت، باید مورد بررسی قرار گیرد و از وی در مورد برنامههای آتی و پس از انتخابات او نیز سوالهایی داشته باشند. بدون شک این اقدامات سبب کاهش احتمال انتخاب اشتباه خواهد بود.
زارعی تصریح کرد: یکی دیگر از مسائلی که میتواند در نقشه راه کنشگری به آن پرداخته شود، بررسی ریشهها و علل اوضاع نا به سامان امروز کشور (علی الخصوص از لحاظ اقتصادی) است و باید به طور جد توسط جریانهای دانشجویی مورد بررسی قرار گیرد تا شاهد جلوگیری از تکرار چنین وضعیتی باشیم. هم چنین ارائه تحلیل منطقی و مستدل در مورد شرایط انتخابات و کاندیداهای انتخاباتی از عواملی است که میتواند به پر رنگتر کردن نقش دانشجو در کنشگریهای سیاسی-انتخاباتی کمک شایانی داشته باشد.