آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۰۱۸
معتمدی در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نیمه راه نسل سوم شدن / بازنگری دروس کارشناسی در سال ۱۴۰۰ ادامه می‌یابد

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: درحال حاضر دانشگاه برای نسل سوم شدن ۵۰ درصد راه را رفته است و برای ادامه راه در تلاش است.

سید احمد معتمدی رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به بازنگری دروس در این دانشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه دروس تحصیلات تکمیلی به روز است بنابراین در این مقاطع مشکل زیادی وجود ندارد، اما در مقطع کارشناسی برخی برنامه‌های درسی قدیمی هستند که از چهار سال گذشته بازنگری این دروس آغاز شده و تاکنون ۷۰ درصد موفق بودیم. بازنگری دروس کارشناسی در سال ۱۴۰۰ نیز تکمیل می‌شود.


معتمدی با بیان اینکه برنامه داریم دانشجویان نیز در پروژه‌های صنعتی حضور فعال داشته باشند، ادامه داد: سال ۹۹ برای دانشگاه امیرکبیر در حوزه قرارداد‌های صنعتی سالی درخشان بود. به نحوی که میزان جذب قرارداد‌های صنعتی این دانشگاه در سال ۹۹ نسبت به سال گذشته ۴ برابر رشد داشت و پیش‌بینی می‌شود رتبه اول را میان دانشگاه‌های کشور داشته باشیم.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: باتوجه به اینکه در این سیاست پاسخ مثبت گرفتیم این روند را برای سال ۱۴۰۰ هم ادامه می‌دهیم.


وی تحریم‌ها را عاملی کمک کننده به رشد جذب قرارداد‌های صنعتی عنوان کرد و گفت: سیاست ما این بود که از جذب طرح‌های پژوهشی به سمت جذب طرح‌های پژوهشی مبتنی بر رفع مشکلات صنعت حرکت کنیم.


معتمدی اظهار داشت: متاسفانه درصد اساتیدی که در کل کشور دارای قرارداد صنعتی هستند بسیار بالا نیست که طبیعتا این روند باید افزایش یابد. در دانشگاه امیرکبیر تعدادی از اساتید مربوط به علوم پایه و انسانی هستند که آن‌ها نمی‌توانند قرارداد صنعتی داشته باشند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: درحال حاضر دانشگاه برای دستیابی به دانشگاه نسل سوم ۵۰ درصد راه را رفته است و تلاش می‌کند تا ۵۰ درصد باقی مانده راه را که بسیار سخت است با موفقیت طی کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار