وزیر علوم اعلام کرد: آئیننامه ارتقا اعضای هیأت علمی تا اردیبهشت ۱۴۰۰ نهایی و ابلاغ میشود، نظرات و پیشنهادات باید تا قبل از پایان فروردین ارائه شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در آئین «رونمایی و معرفی برخی از دستاوردها وطرحهای دانشگاهها در حوزه ارتباط با جامعه و صنعت» که صبح امروز ۲۴ اسفند ماه به صورت مجازی برگزار شد؛ گفت: ارتباط دانشگاهها با صنعت و جامعه از مباحث کلیدی است.
وزیر علوم افزود: بحث حمایتهای مالی، انجام اصلاحات در آئیننامه ارتقا و استفاده از ظرفیتهای آئیننامهها باید دستور کار جلسات بعدی شورای راهبردی و سیاست گذاری ارتباط جامعه با صنعت قرار گیرد.
وی تصریح کرد: در خصوص افزایش ارتباط میان دانشگاه و صنعت، در بحش آموزش، دانشگاهها از قبل توانمند وارد این حیطه شدهاند و در سالهای اخیر از طریق دورههای کار آموزی و کارورزی تلاش شده است تا همخوانی میان مجموعه دانشگاه و صنعت برقرار شود.
وزیر علوم افزود: در طرح ساماندهی، بخش اصلاح پذیرش دانشجو در دوران تحصیلات تکمیلی با ضوابط خاص و ایجاد تغییراتی در آئیننامهها به سمت کیفیگرایی حرکت میکند که نتیجه آن خروج فارغالتحصیلان کیفیتر است.
غلامی در خصوص حمایتهای مالی از بخش پژوهش بیان کرد: در گذشته صندوق پژوهش و فناوری برای کمک به بخش پژوهشی وجود داشت که متأسفانه الان حذف شده و باید برای احیای آن تلاش کنیم تا منابع مالی مناسب برای این حوزه فراهم شود. همچنین بحث بازنگری آئیننامه ارتقا نیز در دستور کار قرار دارد که باید برای این امر کلیه دانشگاهها و پژوهشگاهها نظرات خود را در جهت بازنگری ارائه کنند.
وی با بیان اینکه تأسیس صندوق پژوهش و فناوری باید مجدداً پیگیری شود، خاطرنشان کرد: آئیننامه ارتقا اعضای هیأت علمی تا اردیبهشت ۱۴۰۰ نهایی و ابلاغ میشود، نظرات و پیشنهادات باید تا قبل از پایان فروردین ارائه شود.