کد خبر:۹۲۱۰۷۱
صالحی عمران در گفتگو با دانشجو:

لزوم فرهنگسازی برای مهارت‌آموزی از دوران کودکی / جوان بعد از اخذ دیپلم باید وارد بازارکار شود

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: سطوح آموزش مهارت را به دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی نبرده‌ایم و باید از دوران کودکی این موضوع را در ذهن آنها به یک فرهنگ تبدیل کنیم.

ابراهیم صالحی‌عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره دلایل افزایش تب مدرک گرایی در کشور بیان کرد: بالا بودن تب مدرک‌گرایی به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی بدین خاطر است که سطوح آموزش مهارت را به دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی نبرده‌ایم و باید از دوران کودکی به ویژه این موضوع را در ذهن کودکان به یک فرهنگ تبدیل کنیم.


رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: وقتی در ذهن کودک مدام صحبت‌هایی از دانشگاه، توجه به یکسری از رشته‌های ایده‌آل و ارزش‌های شغلی به جای توجه به مهارت، الگو و فرهنگ کار قرار می‌گیرد، او در نوجوانی و جوانی هم آن‌ها را الگو کرده و راه خود را پیش می‌برد و توجه به مهارت را اولویت چندم خود می‌داند.


صالحی‌‌عمران اظهار داشت: البته در سطوح پایین نظام‌های آموزش رسمی ما نیز متاسفانه به بحث مهارت‌آموزی توجه جدی نشده است و برای این موضوع آنچنان هم که باید برنامه‌ای ندارند لذا هیچوقت در این سیستم، آموزش عالی مهارتی اتفاقی نمی‌افتد و ورود به بازارکار و مهارت‌آموزی در بین خانواده و دانش‌آموزان به یک فرهنگ تبدیل نمی‌شود.


وی در پاسخ به این سوال که یک جوان باید تا کجا درس بخواند، گفت: معتقدم که یک جوان بعد از اخذ مدرک دیپلم باید وارد بازارکار شود و در این خصوص باید چهارسال آموزش متوسطه با توجه به آموزش‌های مهارتی بسیار قوی‌تر از گذشته ارائه شود.


رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: چهار سال متوسطه اوج جوانی، قدرت، استعداد و توانایی‌های نوجوان است و باید در این دوره استعداد‌ها به نحوی مطلوب شناسایی شود. آموزش عالی را سرانجام نمی‌دانم و معتقدم هرچقدر یک جوان زودتر وارد بازارکار شود برایش بهتر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار