آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۳۵۶

واکنش انصارالله به اقدام محور سعودی در محکوم کردن عملیات ارتش یمن

یکی از اعضای شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن گفت که اقدام دسته جمعی کشور‌های حامی عربستان سعودی در محکوم کردن عملیات تلافی‌جویانه ارتش یمن علیه این کشور بی‌فایده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد البُخیتی»، عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن و تحلیلگر این جنبش در رسانه‌ها به اعتراض عربستان سعودی و حامیان آن نسبت به عملیات ارتش یمن در عمق خاک سعودی واکنش نشان داد.

ارتش یمن امروز جمعه در دو نوبت، با پهپاد‌های تهاجمی ابتدا پالایشگاه نفتی «الریاض» پایتخت عربستان سعودی (مرکز) با شش پهپاد و در عملیات دوم نیز پایگاه هوایی ملک خالد را با دو پهپاد قاصف هدف قرار داد که وزارت نفت سعودی حمله اولی را تأیید کرد.

بخیتی در حساب توییتری خود با انتشار تصویری از خبر شبکه العربیه سعودی که با تیتر «محکومیت‌های عربی گسترده علیه هدف قرار گرفتن پالایشگاه نفتی الریاض؛ اقدامی تهاجمی و برنامه‌ریزی شده بود» نوشت که «محکوم کردن‌های شما را زیر پا می‌گذاریم (اهمیتی برایمان ندارد).»

تاکنون، شورای همکاری خلیج فارس، اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی، اردن، بحرین و امارات و دولت منصورهادی عملیات پهپادی به آرامکو را محکوم کرده‌اند.

سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در چرایی عملیات‌های تلافی‌جویانه این کشور به اهداف نظامی در حساب توییتری خود منتشر کرد، نوشت: «در پاسخ به تشدید حملات ائتلاف سعودی و محاصره کشور ما توسط این ائتلاف، یگان پهپادی ارتش عصر امروز جمعه عملیات تهاجمی به پایگاه هوایی ملک خالد در خمیس مشیط انجام داد».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار