آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۹۱۱
در مراسم افتتاح سد کمال‌خان؛

اشرف غنی: افغانستان و ایران مکمل یکدیگرند، نه مخالف هم

رئیس‌جمهور افغانستان در مراسم افتتاح سد کمال‌خان در ولایت نیمروز اعلام کرد: افغانستان و ایران مکمل یکدیگرند، نه مخالف هم.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد اشرف غنی» رئیس‌جمهور افغانستان امروز چهارشنبه در مراسم افتتاح سد کمال‌خان در ولایت نیمروز در سخنانی اعلام کرد: افتتاح این طرح تکمیل کننده اقتصاد ایران و افغانستان است؛ نه مخالف هم.

به گزارش آوا، رئیس‌جمهور افغانستان در این مراسم ادامه داد که آب را رایگان به کسی نمی‌دهد؛ بلکه حاضر است آب ولایت نیمروز را با افتخار به ایران بفروشد.

«محمد اشرف غنی» اضافه کرد: نیازمند گفتگو هستیم؛ ما به دنبال تبادل نفت با آب هستیم.

وی با یادآوری معاهده آب هلمند در زمان نخست‌وزیری محمدشفیق میان ایران و افغانستان، افزود که این معاهده، تعهد همه مردم افغانستان به ایران است.

غنی خاطر نشان کرد که این کشور تعهد خود به ایران را اجرا می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار