آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۳۴۸۸

کشف محموله سنگین مرفین و شیشه در مرز میرجاوه

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان از کشف محموله سنگین مرفین و شیشه در مرز میرجاوه خبر داد.

به گزارش گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار محمد ملاشاهی با اعلام خبر کشف محموله سنگین مرفین و شیشه در استان سیستان و بلوچستان، در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای تشدید مبارزه با موادمخدر و سوداگران مرگ، مرزداران هنگ مرزی میرجاوه با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی و به کارگیری تجهیزات الکترونیکی و اپتیکی، از قصد قاچاقچیان برای انتقال محموله از منطقه مرزی تگور به داخل کشور مطلع و بلافاصله با آمادگی و تجهیزات کامل به تشدید پوشش نوار مرزی پرداختند.

فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان افزود: مرزداران با رعایت قانون به کارگیری سلاح اقدام به تیراندازی هدفمند به سمت قاچاقچیان کردند که با توجه به حجم آتش و اتخاذ موضع و تاکتیک عملیاتی مناسب مأموران، سوداگران مرگ عرصه را بر خود تنگ دیده و در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام ماندند و با برجا گذاشتن خودرو و محموله از محل گریختند.

وی تصریح کرد: مرزداران در این عملیات موفق شدند در پاکسازی منطقه، ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و کشف دو دستگاه بیسیم، ۷۷۱ کیلو و ۸۰۰ گرم مرفین و ۳۱ کیلو و ۹۰۰ گرم شیشه را کشف کنند.

این مقام انتظامی از همکاری سایر نهاد‌های اطلاعاتی، امنیتی و حمایت‌های همیشگی مرزداران عزیز تقدیر و خاطر نشان کرد: شناسایی و دستگیری متهمان و رابطین آن‌ها به صورت ویژه در دستور کار این فرماندهی قرار دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار