کد خبر:۹۲۴۲۹۳

ماهی گرفتن از آب گل آلود کرونا/باند پزشکان قلابی متلاشی شد

سرپرست پلیس فتای استان البرز از شناسایی و دستگیری باند پزشکان قلابی که با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و بدون مجوز‌های لازم از وزارت بهداشت اقدام به انجام تست کرونا در منزل می‌کردند خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رسول جلیلیان، سرپرست پلیس فتای استان البرز، امروز در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و انجام تست‌های این بیماری در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، گاهی افراد کلاهبردار از این وضعیت سوء استفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری از افرادی که متقاضی تست کرونا هستند، می‌کنند.

سرپرست پلیس فتای استان البرز بیان کرد: در همین راستا کارشناسان پلیس فتا در پی رصد و گشت زنی‌های مستمر به سایتی در فضای مجازی برخوردندکه اقدام به تبلیغ گسترده انجام تست کرونا در منزل با جوابدهی آنی توسط پزشک کرده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

این فرمانده انتظامی اظهار کرد: با بررسی‌های تخصصی بر روی اکانت مورد نظر، مشخص شد اعضای این باند ۳ نفرهستند که یکی از آن‌ها مسؤول تبلیغ انجام تست کرونا در فضای مجازی است و ۲ نفر دیگر نیز نقش پزشک و کمک پزشک را بازی می‌کنند.

جلیلیان تصریح کرد: به جهت حساسیت موضوع و در خطر بودن جان شهروندان، موضوع خارج از نوبت در دستور کار قرار گرفت و در پی رصد‌های اینترنتی باند پزشکان قلابی دریکی از مناطق جنوبی کرج شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیرشدند و در بازرسی از مخفیگاه آن‌ها تعداد زیادی لوازم پزشکی تست کرونا در محیطی کاملا غیر بهداشتی کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به این که متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند، گفت: هموطنان به هیچ عنوان برای انجام تست کرونا به تبلیغات اغواکننده در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های خدماتی توجه نکنند، چرا که تنها مرجع قانونی در حوزه تست و درمان بیماری کرونا مراکز درمانی هستند که مجوز‌های لازم را از وزارت بهداشت دریافت کرده باشند.

جلیلیان در پایان گفت: هموطنان در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری درمیان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار