کد خبر:۹۲۴۳۰۳
از رادیو گفتگو بشنوید؛

فلسفه ذهن، هوش مصنوعی و کارکرد‌های آن در دنیای جدید

برنامه «سوفیا» با ساختاری مجله‌ای و پرداختن به موضوع کارکرد‌های فلسفه در زندگی امروز از رادیو گفتگو تقدیم مخاطبان می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بیشترین دغدغه خاطر هر انسانی مربوط به مسائلی است که با بعد روحی وی مرتبط است مانند اینکه حقیقت انسان چیست؟ موقعیت او در جهان هستی چیست؟ از کجا آمده است و به کجا می‌رود؟ و... این گونه سوالات از مسایل بنیادینی است که حل صحیح آن‌ها بیشترین تأثیر را در جهت دادن به زندگی آدمی دارد و پاسخ به آن‌ها زندگی را معنادار می‌کند، لذا یکی از کاربرد‌های فلسفه در زندگی روزمره اندیشیدن و تفکری است که موجب انتخاب‌های آگاهانه می‌شود.

فاطمه شهبندی، تهیه کننده برنامه «سوفیا» گفت: این برنامه به موضوع فلسفه در زندگی امروز می‌پردازد، با توجه به اینکه جامعه امروز از اندیشیدن تا اندازه‌ای در حال فاصله گرفتن است، لذا به دنبال طراحی و ساخت برنامه‌ای بودیم که مخاطبان را با فلسفیدن و اندیشیدن آشنا کنیم، در همین راستا با بهره گیری از فیلسوفان و اندیشمندان داخل و خارج از کشور این برنامه را تهیه و تدوین کردیم.

مهمانان این برنامه در حوزه‌های مختلف مانند فلسفه معنای زندگی، کاردکرد‌های فلسفه در زندگی امروز، فلسفه طنز و خنده، فلسفه و سکوت، فلسفه و کودک، فلسفه و جنب‌های غیرفلسفی زندگی ما، تعامل دین و فلسفه در دنیای امروز، چیستی فلسفه، ویژگی‌ها اختصاصی فیلسوفان، فلسفه و تکنولوژی تعامل فلسفه با علوم جدید به بررسی این موضوعات می‌پردازند.

برنامه «سوفیا» هفدهم فروردین ماه با حضور حجت الاسلام مهدی همازاده (استادیار و مدرس موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران) و دکتر احمدرضا همتی مقدم (استادیار و مدرس پژوهشکده علوم شناختی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و تحقیقات) به بررسی " فلسفه ذهن، هوش مصنوعی و کارکرد‌های آن در دنیای جدید" می‌پردازد.

این برنامه با ساختاری مجله‌ای و پرداختن به موضوع کارکرد‌های فلسفه در زندگی امروز، از رادیو گفتگو سه‌شنبه‌ها ساعت ۲۲:۰۰ به مدت ۱۲۰ دقیقه روی موج اف‌ام ردیف ۱۰۳/۵ مگاهرتز تقدیم مخاطبان می‌شود.

شبکه رادیویی گفتگو از طریق گیرنده‌های دیجیتالی، رادیو نما، اپلیکیشن ایرانصدا و تارنمای شبکه به آدرس www. radiogoftogoo. ir نیز قابل دریافت است.

همچنین علاقمندان برای ارتباط با این برنامه و دیگر برنامه‌های رادیو گفتگو می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۱۰۳۵ و شماره تماس ۲۷۸۶۱۰۳۵ اقدام نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار