کد خبر:۹۲۵۴۹۶
ادیبی در گفتگو با دانشجو:

آزمایشگاه سازه برای اولین بار در خراسان شمالی در دانشگاه بجنورد راه‌اندازی شد

عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد گفت: اولین آزمایشگاه سازه در خراسان شمالی با اختصاص حدود ۳ میلیارد تومان تجهیزات راه‌اندازی شد.

مهدی ادیبی، عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه سازه در این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: راه اندازی این آزمایشگاه از سال ۹۱ آغاز شده است.

ادیبی با بیان اینکه تاکنون تعدادی ابزار دقیق و جک‌های قدرتمند خریداری کردیم، گفت: راه اندازی این آزمایشگاه تا سال ۹۷ به دلیل مشکلات زیاد رها شد، اما در سال ۹۹ توانستیم برای این آزمایشگاه کف قوی طراحی کردیم و در فضای آزمایشگاه اجرا شد.

عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد گفت: در این آزمایشگاه یک دستگاه جرثقیل و جک‌های بارگذاری نصب کرده ایم و امکان انجام تحقیقات زیربنایی در آن فراهم شد.

وی با اشاره به اهمیت آزمایشگاه سازه در سراسر دنیا، افزود: تحقیقات جدی در زمینه‌های مختلف با بررسی رفتار اجزای سازه‌ای در صورت داشتن پشتوانه آزمایشگاهی بهتر می‌توانند در مجامع علمی بین المللی مورد ارایه و پذیرش قرار بگیرند.

ادیبی توسعه آزمایشگاه سازه در محیط‌های علمی را یکی از نشانه‌های پیشرفت آن مجموعه عنوان کرد و بیان کرد: در ایران دانشگاه تهران، پژوهشگاه بین‌المللی زلزله و مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن فعال‌ترین آزمایشگاه‌های سازه کشور را دارند. البته دانشگاه‌هایی همچون تربیت مدرس، دانشگاه امیرکبیر و… از این آزمایشگاه بهره‌مند هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد سرمایه موجود در این آزمایشگاه را بالغ بر ۳ میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: این آزمایشگاه برای استان و جامعه علمی ظرفیت‌های مناسبی را ایجاد می‌کند که ایجاد همکاری با فعالان صنعت ساختمان، بررسی ایده‌های نو به مانند سایر کشور‌های پیشرفته دنیا، بررسی رفتار لرزه‌ای سازه‌های مختلف، بررسی روش‌های تقویت اجزای سازه‌ای و بررسی رفتار اجزای سازه‌ای از جمله آن‌ها است.

وی افزود: با استفاده از این آزمایشگاه می‌توان به ناظران صنعت ساختمان نیز خدمات زیادی را ارائه کرد؛ همچنین با وجود این ازمایشگاه، دانشگاه بجنورد قادر می‌باشد ایده‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و نوآوران را مورد آزمایش قرار دهد.

ادیبی از مسئولان خواست آزمایشگاه سازه دانشگاه بجنورد را مورد حمایت قرار دهند و گفت: در صورت افزایش حمایت‌ها می‌توانیم خدمات مناسبی را به جامعه علمی و مهندسی کشور و استان خراسان شمالی ارائه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار