توحید تقی زاده، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: جریاناتی در پی این هستند که با استفاده از خلاءهایی که در فضای سیاسی کشور وجود دارد بتوانند اقبال عمومی را به سوی خود جلب کنند؛ مثلا برخی با رجوع به مسائل قومیتی تلاش میکنند تا آراء مردم را به سمت جریان خود سوق بدهند.
وی با بیان اینکه ورود به مسائل قومیتی یکی از معیارها و فاکتورهایی است که جریانات مختلف به آن میپردازند و اگر این فضا به درستی مدیریت نشود و توام با افراط و تفریط باشد، میتواند به یک تهدید تبدیل شود، افزود: امروز شاهدیم که برخی با شعارهایی در بین اقوام مختلف در نقاط مختلف کشور حضور مییابند و با دادن قولها و وعده و وعیدهایی از مردم میخواهند که در انتخابات ریاست جمهوری از آنها حمایت کنند؛ معتقدم این افراد در پی این هستند که با فعال کردن مسائل قومیتی سبد آراء خود را پر کنند.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور در دیدار با جمعی از فعالان حوزه زنان و خانواده مبنی بر اینکه اگر خانمها اراده کنند میتوانند فرد یا جناحی را که مورد تایید آنها است در مسند قدرت قرار دهند، گفت: این اظهارات آقای روحانی از آن دست حرفهایی است که موجب شد تا برخی جریانات دوقطبیهایی را در فضای سیاسی کشور فعال کنند. به هر روی اگر آقای روحانی به ظرفیت زنان باور داشت بهتر بود که از این ظرفیت در کابینه خود استفاده میکرد.
وی بیان کرد: تناقض گویی در اظهارات رئیس جمهور زمانی پدیدار میشود که به گفته مولاوردی معاون سابق رئیس جمهور در امور زنان و خانوده آقای روحانی هر چند ماه یک بار وقت دیدار به آنها اختصاص میداده است. معتقدم صحبت کردن از این موضوعات شبیه یک جوک است، چون آقایان در پی این هستند که با ایجاد دو قطبیهای کاذب، فضای انتخابات را در جهت رسیدن به اهداف جناحی خود ملتهب کنند.
تقی زاده افزود: در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ نیز شاهد بودیم که آقایان با طرح برخی دوقطبیها مثل دو قطبی مذاکره یا مقاومت شرایطی را رقم زندند که مردم را پای صندوقهای رای بیاورند و این در حالی است که پس از گذشت ۸ سال میبینیم که این دو قطبیها به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای کشور نبوده اند، اما با این وجود باز هم در آستانه انتخابات شاهدیم که برخی در پی فعال کردن دو قطبیهایی مثل مذاکره یا مقاومت هستند و این همان گفتمانی است که از نظر ما شکست خورده است.
وی تصریح کرد: رئیس جمهور دولت سیزدهم باید کسی باشد که از یک سو بتواند با همراه کردن مردم و جریانات سیاسی و با تعاملات گسترده کشور را از وضعیت کنونی خارج کند و از سوی دیگر بتواند در گام دوم انقلاب با تاسی به آرمانهای انقلاب، شرایطی را رقم بزند که هیچ کشوری نتواند ما را تهدید کند.
دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: کشورمان باید به سطحی از قدرت سیاسی و اقتصادی برسد که هم مردم از وضعیت بد اقتصادی رها شوند و هم اینکه بتوانیم یک کنشگر سیاسی در خارج از کشور باشیم.