آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۰۲۳

تعویق سفر رئیس ستاد کل ارتش رژیم‌ صهیونیستی به آمریکا

سفر رئیس ستادکل ارتش رژیم‌صهیونیستی به آمریکا به دلیل بروز تنش با نوار غزه و درگیری‌ها در قدس اشغالی به تعویق افتاد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فرانس ۲۴، سفر «آویو کوخاوی» رئیس ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی به آمریکا به تعویق افتاد.

بر اساس اعلام این رسانه، سفر مذکور قرار بود هفته جاری به واشنگتن انجام شود؛ اما به دلیل بروز تنش با نوار غزه و درگیری‌ها در قدس اشغالی لغو شده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی لغو این سفر را تأیید کرده است.

گفتنی است که تبادل آتش میان جبهه مقاومت فلسطین در نوار غزه با ارتش تا بن دندان مسلح اسرائیلی همزمان با تظاهرات گسترده مردم در کرانه باختری و نوار غزه در حمایت از حقوق ملت فلسطین در قدس اشغالی برای ورود به مسجد مبارک الاقصی و باب العمود صورت گرفت.

طبق گزارش هلال احمر فلسطین، تعداد مجروحان فلسطینی که با شهرک‌نشینان و نظامیان صهیونیست در قدس اشغالی و دیگر مناطق فلسطین اشغالی درگیر شده‌اند، به ۱۷ تن رسید.

پایگاه خبری روزنامه الرای اردن نیز در خبری نوشت که نظامیان صهیونیستی از ورود پزشکان فلسطینی به صحنه درگیری‌های قدس اشغالی برای کمک به مجروحان جلوگیری کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار