آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۷۹۰

۳۰۰ هزار ابتلا به کرونا در هند برای ششمین روز / ارتش به کمک می‌آید

در ادامه موج ویرانگر کرونا در هند و در حالی که بیمارستان‌های این کشور تخت و امکانات پذیرش بیماران جدید را ندارند، برای ششمین روز متوالی تعداد ابتلا‌ها باز هم بالای ۳۰۰ هزار نفر بود و دو هزار و ۷۷۱ فوتی روزانه به ثبت رسید.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، موارد جدید ابتلا به کرونا در هند برای ششمین روز متوالی امروز (سه‌شنبه) همچنان بالای ۳۰۰ هزار مورد است. در همین حال نیرو‌های مسلح متعهد شد برای مبارزه با جهش خیره کننده ابتلا به کمک بیاید.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، در ۲۴ ساعت گذشته، هند ۳۲۳ هزار و ۱۴۴ مورد جدید را به ثبت رساند که کمتر از رکورد ۳۵۲ هزار و ۹۹۱ مورد روز دوشنبه بود، در حالی که همچنان بیمارستان‌های این کشور به دلیل کمبود تخت و اکسیژن چاره‌ای جز رد بیماران ندارند.

در شبانه‌روز گذشته همچنین دو هزار و ۷۷۱ فوتی در این کشور ثبت شد؛ اما به گفته کارشناسان، شمار قربانیان بسیار بالاتر از این رقم است.

«ریو ام جان» استاد و اقتصاددان در انستیتو مدیریت هند در ایالت جنوبی «کرالا» در پیامی توییتری هشدار داد: لطفا توجه کنید که کاهش ابتلای روزانه عمدتاً به دلیل افت شدید میزان آزمایش است. نباید آن را نشانه‌ای کاهش موارد دانست، بلکه به دلیل مورد بررسی قرار ندادن موارد مثبت، بسیار زیاد است.

«تدروس ادهانوم» مدیرکل سازمان جهانی بهداشت هم اوضاع در دومین کشور پرجمعیت جهان را «فراتر از دلخراش» توصیف کرد.

در همین حال، هند از نیرو‌های ارتش خواسته برای مهار این بحران ویرانگر به کمک بیایند. «بیپین راوات» رئیس ستاد دفاعی ارتش هند روز دوشنبه گفت که از ذخایر اکسیژن ارتش برای رفع کمبود اکسیژن استفاده خواهد شد و همچنین کارکنان بازنشسته به کمک کادر بهداشت و درمان خواهند رفت.

طبق آمار پایگاه اطلاع‌رسانی «worldometers»، هند در مجموع تاکنون بیش از ۱۷ میلیون و ۶۰۰ مورد ابتلا و بیش از ۱۹۷ هزار و ۸۰۰ فوتی را به ثبت رسانده است. در جایگاه اول درگیرترین کشور‌های جهان، آمریکا همچنان با فاصله، با بیش از ۳۲ میلیون و ۸۰۰ هزار مبتلا و بالای ۵۸۶ فوتی قرار دارد و جایگاه سوم بعد از آمریکا و هند، به برزیل تعلق دارد. این کشور آمریکای لاتین هم بیش از ۱۴ میلیون و ۳۷۰ هزار مبتلا و بالغ بر ۳۹۲ فوتی ثبت کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار