به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام نقدی استاد حوزه و دانشگاه در نشست مجازی «آسیب شناسی انتخابات ۱۴۰۰» که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار شد، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند «انتخابات یک رکن مهم نظام جمهوری اسلامی است» همچنین در جای دیگر ایشون میفرمایند: «انتخابات فرصت بزرگی در کشور ماست.»
حجت الاسلام نقدی مطرح کرد: افرادی مشکلات معیشتی و اقتصادی را بهانه میکنند برای شرکت نکردن در انتخابات، انتخابات امری است که بیانگر مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی وبیانگر اینکه نظام متکی به اراده مردم است.
این استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی حاصل انقلابی است که حاصل خون شهداست. برای شرکت در انتخابات باید با گفتمان انقلاب آشنا شویم، مردم باید گفتمان انقلاب را بشناسند تا انتخاب صحیحی را داشته باشند.
نقدی در ادامه یادآور شد: گفتمانهایی از جمله جریان اصولگرایان و اصلاح طلبها ایجاد شده که ادعاهای انقلابی دارند، اما نباید انقلاب هارا به این گفتمانها محدود کرد بلکه ما انقلاب را با بیانات مقام معظم رهبری و امام (ره) میشناسیم.
وی ادامه داد: گفتمان انقلاب ۳ محور اصلی دارد، عقلانیت، معنویت وعدالتخواهی که جامعه امروز نیز نیازمند این ارکان انقلاب است برای ورود به گام دوم انقلاب این سه رکن باید پررنگ و برجسته شوند.
نقدی بیان کرد: در مورد انتخابات افرادی حاضرند حتی به قیمت کاهش مشارکت مردم در انتخابات کرسی ریاست را تصاحب کنند.
این استاد حوزه و دانشگاه در پاسخ سوال چگونگی ارتباط رای مردم با اقتدار نظام خاطرنشان کرد: ۴۲سال که از انقلاب میگذرد۴۰ انتخابات در کشور انجام شده که با مشارکت بیش از ۵۰درصد همراه بوده در رای دهی مردم ابتدا به نظام رای میدهد سپس به شخص کاندیدا.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تبلیغات لازم انجام میشود و چرا مردم شناخت لازم از کاندیداها ندارنداظهار داشت: صدا و سیما باید تبلیغات لازم برای شناساندن کاندیداها به مردم را انجام دهد برای تشخیص درست باید معیارهای تشخیص حق از باطل را پررنگتر کنیم.
نقدی در ادامه تاکید کرد: در اسلام به حسن و قبح ذاتی اعتقاد داریم یعنی فساد همیشه بد است و عدالت همیشه خوب، برخی جریانها به این اصل اعتقاد ندارندو معتقدند این معیارها نسبی هستند و نه ثابت.
این استاد دانشگاه پاسخ به این سوال که برای خنثی سازی تبلیغات معکوس دشمن چه باید کرد؟ تصریح کرد: جوانها باید فعال باشند با سخنرانی در رسانه ملی و با ناامید سازی دشمن با اعلام پایبندی به خون شهدا.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مشکلات معیشتی مردم تاثیر منفی در انتخابات دارند یا خیر؟ خاطرنشان کرد: افراد جامعه را میتوان به سه گروه دسته بندی کرد، عدهای همیشه پای ارزشها هستند ودر انتخابات شرکت خواهند کرد، تعداد کمی هستند که در زمین دشمن بازی میکنند و اگر بتوانند طیف خاکستری جامعه را به سمت خود میکشند وطیف خاکستری جامعه که اعتقادات عمیقی ندارند.
نقدی در ادامه با اشاره به تاثیر اپیدمی کرونا بر انتخابات یادآورشد: عدهای به بهانه کرونا قصد کاهش مشارکت مردم و تصاحب کرسی از این طریق را دارند به کارهایی، چون تخریب حریف دست میزنند. البته درصورت مدیریت صحیح دولت کرونا تاثیر چندانی نمیتواند داشته باشد.
این استاد دانشگاه در خاتمه بیان کرد: ودر آخر اگر مجبور باشیم بین بد و بدتر، بد را انتخاب خواهیم کرد، اما فرصت مداخله به دشمن نمیدهیم از نگاههای جناحی باید به نگاه انقلابی برسیم فرد مورد نظر باید دغدغه دین و معیشت مردم را داشته باشد.